Philips Reaura Final Review

Philips Reaura Final Review

De afgelopen weken heb ik de RéAura van Philips mogen testen. De RéAura is het eerste laserapparaat wat je heel simpel zelf thuis kunt gebruiken om je gezicht, decolleté, handen en armen een verjongingskuur te geven. Het apparaat stuurt microscopisch kleine laserstralen in de huid, waardoor het celvernieuwingsproces een boost krijgt. In Beauty review deel 1, 2 en 3 heb je mijn ervaringen met de RéAura al kunnen lezen en in deze laatste blog deel ik mijn eindconclusie over dit nieuwe revolutionaire apparaat met je. En revolutionair is het. Waar je voorheen voor een laserbehandeling van de huid nog schrikbarend dure en tijdrovende behandelingen moest plannen in de beauty salon, kun je met de Philips RéAura je huid gewoon thuis behandelen, wanneer het jou uitkomt. Een groot voordeel als je, net als ik altijd een té volle agenda hebt en zelfs een afspraak met de kapper al weken van te voren gepland moet worden. Nu klinkt de term laserbehandeling misschien een beetje eng, maar bij Philips zijn ze niet over één nacht ijs gegaan en het apparaat is gegarandeerd veilig, mits je de gebruiksaanwijzing goed opvolgt, natuurlijk. Afgezien van een rode en warme huid na de behandeling, heb ik persoonlijk ook geen vervelende reacties gemerkt.

Philips Reaura review 11

Philips Reaura review 1

De hamvraag in deze eindconclusie is natuurlijk, heeft het apparaat me inderdaad een jaren jongere huid opgeleverd? Ja, mijn huid oogt inderdaad jonger, voelt veerkrachtiger en elastischer en heeft een gezondeglow. Fijne lijntjes zijn verminderd en de structuur is gladder, maar gelukkig heb ik mijn lachrimpeltjes behouden. De Philips RéAura is namelijk geen apparaat wat je gezicht compleet strak en rimpelloos maakt, daarvoor zul je toch je heil moeten zoeken in andere beauty treatments zoals botox, waar ik persoonlijk niet op zit te wachten. Fijn is ook dat na de kuur van 8 weken, de werking in de huid nog drie maanden doorgaat.

Philips Reaura Review 2

Philips Reaura Review 2

Nu besef ik heel goed dat de aanschafprijs van € 899 nogal een bedrag is, maar dat is inclusief de Performance gel, de Aftercare gel, een huidconsult, een online behandelplan en professionele ondersteuning mocht je die nodig hebben. Een complete laserbehandeling in een kliniek is omgerekend heel wat duurder, om over de tijd die je daar aan kwijt bent nog maar niet te spreken. Heb je de Philips RéAura eenmaal aangeschaft, dan kun je het apparaat voor alle gebieden op je lichaam en gezicht gebruiken, het hele jaar door. Een investering die zich terugbetaalt in een jonger ogende en stralendere huid. Je zou zelfs kunnen overwegen om de Philips RéAura samen met je zus, moeder of een goede vriendin aan te schaffen.

Philips Reaura Review 3

Philips Reaura Review 3

Philips RéAura wordt exclusief bij Douglas verkocht. Wil je meer weten? Ga dan voor alle informatie naar philips.nl/reaura.

LEES OOK:
PHILIPS REAURA - BEAUTY REVIEW DEEL 3
PHILIPS REAURA – BEAUTY REVIEW DEEL 2
PHILIPS REAURA – BEAUTY REVIEW DEEL 1

Tags: , , , , , ,