PHILIPS LUMEA BEAUTY REVIEW II

PHILIPS LUMEA BEAUTY REVIEW II

Zoals jullie weten test ik de Philips Lumea, het IPL ontharingssysteem voor thuisgebruik. De Lumea zorgt er na een aantal behandelingen voor dat je haartjes niet opnieuw aangroeien, zodat je lang kunt genieten van gladde benen, oksels en bikinilijn. Moet je je voorstellen: nooit meer scheren of vervelende, tijdrovende (en pijnlijke) wax sessies en toch met een zacht, glad en haarvrij velletje door het leven gaan. Wie wil dat nu niet?

Mijn benen heb ik nu een aantal keren behandeld met de Philips Lumea en ik merk al een groot verschil. Na elke behandeling groeien er minder haartjes terug en zelfs de stoppeltjes die teruggroeien voelen zachter. Nog één of twee behandelingen en dan kan ik de rest van de zomer genieten van zachte, gladde en haarvrije benen!

Nadat ik de Philips Lumea eerst op mijn benen had uitgeprobeerd, durfde ik het apparaat ook te gebruiken voor mijn oksels. De huid is hier toch een tikkeltje gevoeliger, maar als je de juiste stand voor je huidtype gebruikt, is een warme flits het enige wat je voelt.
Ook bij het behandelen van de oksels is het belangrijk dat ze schoon en haarvrij zijn voordat je begint. Ik heb dus eerst onder de douche mijn oksels geschoren en ben er daarna even goed voor gaan zitten. Net als bij het behandelen van mijn onderbenen zorg ik er voor dat het apparaat loodrecht op mijn huid staat voordat het apparaat aangeeft dat je kunt ‘flitsen’. Ook hierbij is het van belang dat je niet twee keer op dezelfde plek flitst, maar zorgt voor een kleine overlap, zodat echt alle haarzakjes behandeld worden. Met mijn benen was ik al verrassend snel klaar, maar het behandelen van mijn oksels was echt a piece of cake! Ik ben bijna geneigd om het nog een keer te doen om sneller van mijn haartjes af te zijn, maar vanwege de groeicyclus van de haren heeft dat geen zin. Gewoon geduld hebben dus en over twee weken de behandeling herhalen.

Ik ben nu twee behandelingen verder en ik moet nog wel regelmatig mijn oksels scheren, maar net als bij mijn benen merk ik dat er steeds minder haartjes teruggroeien. Nu is geduld normaal gesproken niet mijn sterkste kant, maar als het me binnenkort voorgoed een zachte en gladde huid oplevert dan hou ik nog wel even vol!

Wordt vervolgd…

(Jantina Schepers)

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.Philips.nl/Lumea voor alle info over dit beauty wonder.

Tags: , , , , , , , , ,