Philips Lumea – Final Beauty Review

Philips Lumea – Final Beauty Review

Zoals je misschien wel weet hebben we de afgelopen weken de Philips Lumea aan een uitgebreide test onderworpen. Mocht je het gemist hebben, de Philips Lumea is een ontharingsapparaat voor thuis dat werkt op basis van IPL, een techniek die voorheen alleen in schoonheidssalons werd gebruikt. Het apparaat zorgt er met lichttherapie voor dat je haartjes na verloop van tijd niet opnieuw aangroeien. Perfect om in de zomer zorgeloos te genieten van gladde benen, oksels en bikinilijn!

In de vorige reviews kon je al lezen dat we erg enthousiast zijn over dit beauty wonder en dat het apparaat echt doet wat het beloofd. Maar er is één vraag waar we graag nog antwoord op willen geven. De Philips Lumea kost namelijk €499 en is het apparaat dat ook werkelijk waard? Tja, we blijven Hollanders hè?

Toegegeven, scheren is goedkoper, maar dan ben je nooit helemaal verlost van ongewenst haar. En stoppeltjes en scheeruitslag moet je op de koop toenemen. Niet zo gek dus dat IPL op dit moment de grote trend is in de schoonheidsalons. Ook celebrities maken er veelvuldig gebruik van. Kim Kardashian maakt er bijvoorbeeld geen geheim van dat ze haar donkere haartjes graag weg laat ‘flitsen’. Nu zijn beroemdheden natuurlijk de eersten die gebruik maken van nieuwe en dure technieken in de salon, maar met de Philips Lumea komt een smooth & sexy skin voor iedereen binnen handbereik. Eén behandeling van je benen met IPL in de beautysalon kost al snel zo’n €200,- en dan moet je minstens 6 keer terugkomen. Laat staan wat je kwijt bent als je ook je oksels en bikinilijn (of onderarmen) wilt laten doen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tijd die je aan deze afspraken kwijt bent. Dan is een thuisbehandeling met de Philips Lumea, terwijl je lekker je favoriete televisieprogramma’s aan het kijken bent, toch een stuk aantrekkelijker!

Onze conclusie is dan ook dat de Philips Lumea een perfecte oplossing is voor iedereen die overweegt om semi-permanent ongewenste haargroei wil aanpakken. Een stuk goedkoper dan IPL behandelingen in de salon, maar met dezelfde resultaten én je kunt de behandelingen plannen wanneer het jou uitkomt in je eigen relaxte omgeving!

Nog leuker: als je in september een Philips Lumea koopt, krijg je €100,- retour!

Is de Philips Lumea wat voor jou? Kijk dan op www.Philips.nl/Lumea.

Tags: , , , , , , ,