Pink Ribbon Beauty Musthaves: Dream Lip collectie van Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley

Pink Ribbon Beauty Musthaves: Dream Lip collectie van Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley

De Beauty Musthaves van dit moment zijn natuurlijk de Pink Ribbon producten van Estee Lauder. Wij vrouwen spenderen nogal wat geld aan beautyproducten, dus waarom zouden we er niet een heel goed doel mee steunen? Zoals je ongetwijfeld weet staat de maand oktober in het teken van de strijd tegen borstkanker en elk jaar rond deze tijd lanceren de Estee Lauder companies speciale Pink Ribbon producten om de bewustwording rondom borstkanker te verhogen en geld in te zamelen voor de Breast Cancer Research Foundation. En dat al twintig jaar lang! Dit jaar viert de bewustwordingscampagne rond borstkanker van The Estée Lauder Companies namelijk haar 20ste verjaardag, en eert ze het leven en de nalatenschap van wijlen mevrouw Evelyn H. Lauder, stichtster van de BCA-campagne en mede-oprichtster van het roze lintje – de Pink Ribbon.

Pink Ribbon Beauty Musthaves 2012

Op de foto boven zie je de Dream Lip-collectie van Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley.
Dit duo voor de lippen bestaat uit een Pure Color Lipstick in Candy, gekozen door Evelyn Lauder en een Pure Color Gloss in Pink Innocence, gekozen door Elizabeth Hurley. Beide zijn verpakt in een elegant tasje met slangenleermotief. De Pure Color Gloss is versierd met het design van Pink Ribbon 2012, waarbij de de blauwe toets staat voor 1% van alle borstkankergevallen die wordt vastgesteld bij mannen.

Verkoopadviesprijs is €25,56, waarvan 20 % van de opbrengst ten goede zal komen aan de Breast Cancer Research Foundation.  Verkrijgbaar bij: Estée Lauder counters in de Bijenkorf.

Pink Ribbon Beauty Musthaves 2012 - Clinique

Pink Ribbon Beauty Musthaves 2012 - Clinique

Ook Clinique heeft dit jaar weer speciale limited edtions om de Breast Cancer Research Foundation te steunen. Zo is er de beroemde Chubby Stick in een speciale roze kleur: Plumped Up Pink, prachtig verpakt  in een handig roze tasje. Ook is er weer een speciale limited edition van de klassieker Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dit jaar in een iconische fles, verfraaid met een Clinique sleutelhanger waaraan een miniatuurtje van de lotion, een spiegeltje, een C-vormig sieraad en natuurlijk het Pink Ribbon-bedeltje hangt.

Verkoopadviesprijs Chubby Stick: € 18,80 (€3,50 hiervan wordt gedoneerd) – Dramatically Different Moisturizing Lotion: €50,80 (€14 hiervan wordt gedoneerd). Verkrijgbaar bij de Clinique counters in de Bijenkorf.

Pink Ribbon Beauty Musthaves 2012 - Aveda en Estee Lauder

Pink Ribbon Beauty Musthaves 2012 - Aveda en Estee Lauder

Verder is er nog een rijke handcrème van Aveda in een speciale extra grote Pink Ribbon uitvoering voor een verkoopadviesprijs van €32,- (€3,30 hiervan wordt gedoneerd) en een Estee Lauder Perfectionist CP+R met een Pink Ribbon sleutelhanger te verkrijgen. Verkoopadviesprijs: €109,16, waarvan er 20 % van de verkoopprijs gedoneerd zal worden aan de Breast Cancer Research Foundation.

Mocht je nu geen trek hebben in deze luxe Pink Ribbon beauty musthaves, maar wel je steentje willen bijdragen aan de bewustwording rond Pink Ribbon? Neem dan eens een kijkje op www.bcacampaign.com en sluit je aan bij Facebook.com/bcacampaign.

 

Meer Beauty en Make-up Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Make-up Musthaves voor de herfst: Clinique Chubby Sticks in nieuwe kleuren
Musthave Make-up voor glammy working girls: MAC Pro Longwear
Make-up Musthave: Fifty Shades of Grey make-up van Bobbi Brown
Make-up Musthaves: De perfecte kleur voor je lippen

Tags: , , , , , ,