PUPA MILANO Hot Tropics

PUPA MILANO Hot Tropics

De zomer hot tropics make-up van Pupa Milano brengt je in tropische sferen. Het Italiaanse make-up merk creëert met deze stijlvolle en sensuele look de perfecte make-up voor een adembenemende zomer. Pure kleuren met een longlasting effect. Laat de zon maar komen!

De Hot Tropics Diamond Eyeshadow heeft een nieuwe formule. Opgebouwd uit een mix van pigmenten en parel geefthet een mooi glinsterend resultaat. De samenstelling combineert het beste van een gebakken poeder, een crème en een fluïde textuur in één product. Breng het aan met een vochtige applicator voor een chromatisch effect en een intense dekking met een long-lasting effect. (Verkoopadviesprijs € 15,75)

Een andere highlight uit de Pupa Milano Hot Tropics collectie is de Long-Lasting / Waterproof Eyeliner & Kohl in vier nieuwe kleuren. Door de formule met siliconenhars is het in één keer aanbrengen kinderspel. De kleur is sneldrogend en blijft de hele dag zitten, ongeacht water, warmte en damp. (Verkoopadviesprijs € 12,75)

PUPA MILANO Hot Tropics make-up

PUPA MILANO Hot Tropics make-up

Een zomerse make-up is uiteraard niet af, zonder een fijne lipgloss. De Hot Tropics Waterfall Gloss voorzien van Hyaluronzuur, zorgt voor gehydrateerde zachte lippen om te zoenen. Met een vleugje meloen. (Verkoopadviesprijs € 15,95)

Tot slot zijn er zes nieuwe, sprankelende en vrouwelijke nagellakken die zorgen voor de perfecte finishing touch aan je vurige, tropische make-up. (Verkoopadviesprijs € 6,25)

De Pupa Milano Hot Tropics limited edtion collectie is vanaf half mei 2012 verkrijgbaar

Tags: , , , ,