PUPA Vamp

PUPA Vamp

Pupa introduceert met Vamp! een revolutionaire mascara die je extreme wimpers belooft met een uitzonderlijk volume. Het blijkt namelijk dat volume het belangrijkste is, dat wij vrouwen eisen van een mascara. Met Pupa Vamp! creëer je het effect van valse wimpers, maar dan zonder het gedoe!

Een mix van speciale plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen zorgt voor een rijke en crèmige textuur die je wimpers structuur geeft. Het Vamp! Full polimer bestanddeel omhult de wimpers en zorgt dat het lang blijft zitten, zonder dat het vlekt. De innovatieve applicator zorgt ervoor dat de mascara beter hecht en zo beter aangebracht kan worden. Zelfs de kortste en lastigste wimpertjes worden met de ronde top bereikt, met als resultaat een heerlijk dramatische oogopslag. Fijn is wel dat je wimpers ondanks het oversized volume zacht en flexibel blijven.

De Vamp! mascara is verkrijgbaar in 7 kleuren. Natuurlijk in Carbon black, een diep zwarte kleur, maar ook in Ultramarine, een speciaal zwart-blauw pigment dat een magnetische, diepe look aan je ogen geeft. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit Chocolate Brown (donker bruin), Deep Night (donker blauw), Electric Blue (fel blauw), Amethyst Violet (paars) en Emerald Green (turquoise).

Verkoopadviesprijs: €16,95. Meer informatie: www.pupa.nl

Tags: , , , , , ,