REVLON: COLORBURTS LIPGLOSS

REVLON: COLORBURTS LIPGLOSS

Heb je een passie voor kleur? Dan is de nieuwe Revlon Colorburst Lipgloss een echte make-up must-have voor jou! Revlon ontwikkelde in samenwerking met Global Artistic Director Gucci Westman de perfecte lipgloss voor sexy, kleurrijke en glanzende lippen.

Colorburst Lipgloss omhelst je lippen met een egale en gewichtloze kleur met prachtig glanseffect, in slechts één beweging. Dankzij de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht terwijl moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren.

Microspherische pigmenten en toegevoegde microparels zorgen voor een luxe, levendige kleur en een verleidelijke glans. Colorburst Lipgloss laat je lippen er niet alleen onweerstaanbaar uitzien, het subtiele parfum van Vanille Absolu versterkt het ultieme gevoel van passie.

Colorburst Lipgloss is vanaf medio augustus in de winkel te koop. Adviesprijs: €10,95 en verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren.

Tags: , , ,