rituals

Rituals lanceert nieuwe Urban Chic make-up collectie

Rituals liet zich voor haar nieuwe Urban Chic make-up collectie inspireren op de dynamiek van het bruisende stadsleven. Sprankelend aqua en intens diepblauw in combinatie met zachtroze en zilver metallic geven de mogelijkheid oneindig te variëren en vele looks te creëren. In de collectie zijn edelstenen als robijn, amethist en saffier in vermalen vorm verwerkt. De lijn bestaat nagellak, mascara, oogschaduw en lippenstift.

rituals

Rituals Lip Shine

Lip Shine is een combinatie tussen een lippenstift en een gloss. Het geeft een natuurlijk, transparant kleureffect met een subtiele glans en verzorgt tegelijkertijd de lippen door de toegevoegde hydraterende bestanddelen. Lip Shine is verkrijgbaar in een zachte nude tint, roze abricot en bruinpaars.

rituals

Rituals Baked eyeshadow

Baked eyeshadow is een doosje met drie oogschaduwtinten die een extra hoge concentratie kleurpigmenten bevatten. De oogschaduw kan droog worden aangebracht voor een subtiel effect en met een vochtig kwastje voor diepe kleurintensiteit. Baked eyeshadow is verkrijgbaar in een palet van twee zachte grijstinten met paars voor de contouren en een palet met een roze pastelkleur in combinatie met aqua en diepblauw.

rituals

Rituals nagellak

Binnen de collectie zijn drie nieuwe trendkleuren nagellak: donkerblauw, fris zeegroen en een dekkende, lichtgouden glitterlak.

rituals

Rituals Perfection mascara

De Perfection volumemascara tot slot is goed dekkend, verlengt de wimpers en creëert volume. De formule behoudt de flexibele structuur van de wimpers voor een natuurlijk resultaat.

De nieuwe Urban Chic collectie is vanaf verkrijgbaar in alle Rituals winkels en bij geselecteerde shop-in-shops.

Zie ook:
VEET EASYWAX ELECTRISCHE ROLLER
ZELFBRUINER ZONDER VLEKKEN EN STREPEN
VIRGIN ATLANTIC LANCEERT EIGEN LIPGLOSS
TIJD VOOR OPEN SCHOENEN = TIJD VOOR VOETVERZORGING!
OPI LANCEERT NIEUWE NAGELLAK: NEW YORK CITY BALLET BY OPI

Tags: , , , , , , ,