Show your skills met de HEMA Nail Art Wedstrijd

Show your skills met de HEMA Nail Art Wedstrijd

Nagellak is nog nooit zo populair geweest, niet alleen zien we de meest kekke kleurtjes, vandaag de dag kijkt niemand er meer raar van op als je met stipjes, streepjes, pareltjes en zelfs diamantjes op je nagels ten tonele verschijnt. Ben jij zo’n echte Nail Art Addict? Laat dan zien wat je kunt en doe mee met de HEMA Nail Art Wedstrijd.

Dat je bij HEMA hele fijne betaalbare nagellak kunt kopen wisten we al, maar van 9 juli tot en met 15 september heeft HEMA een nail art assortiment met verschillende kleuren nagellak en nageldecoratie producten. Zoals de nagellak met een speciaal nail art kwastje waarmee je zelf de mooiste patronen en tekeningetjes maakt en de dottingpen om vrolijke stipjes te zetten. Op facebook.com/hema kunnen alle creaties geplaatst worden om kans te maken op een van de verrassingspakketten of een cadeaukaart.

Wat moet je doen?
Kleine kunstwerkjes met de nieuwste nail art en nagellak van HEMA kunnen als foto geupload worden op facebook.com/hema. Elke week ontvangt de deelnemer met de meeste stemmen een verrassingspakket vol met leuke artikelen om je nagels te versieren en te verzorgen. Daarnaast zal er aan het einde van de actieperiode door de jury van HEMA een winnaar gekozen worden uit de top 10 van mooiste creaties met de meeste stemmen. Deze deelnemer wint een cadeaukaart ter waarde van €50,00 en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

HEMA Nail Art Assortiment
Vijf mooie en vrolijke kleuren nagellak zijn te verkrijgen in een flesje met een speciaal nail art kwastje. Met deze kwastjes zijn verschillende patronen en figuren te creëren. Kleine en grotere stippen, figuren, strepen en patronen zijn ook te maken met de dottingpen met twee verschillende uiteindes. Extra versiering zijn de verschillende diamantjes en de nagel kaviaar. De diamantjes zijn aan te brengen op de nog natte nagel en af te lakken met een topcoat. De nagel kaviaar verkrijgbaar in zes verschillende kleuren creëert een luxe 3D effect op je nagels.

HEMA Nail Art Wedstrijd - het assortiment

HEMA Nail Art Wedstrijd – het assortiment

Meedoen met de Nail Art Wedstrijd? Ga dan naar: https://www.facebook.com/hema

Misschien vind je dit ook leuk:

Wees je eigen nagelstyliste met SensatioNail
What makes you smile? Win een Rituals Laughing Buddha gift set
Clinique introduceert Nagellak voor de gevoelige huid

Tags: , ,