Sylvie Nails

Sylvie Nails

Sylvie Nails – Het beautygeheim van Sylvie van der Vaart!

Sylvie van der Vaart is een vrouw die er altijd pico bello verzorgd uitziet. Ondanks haar enorm drukke bestaan zul je haar nooit betrappen op lelijke of onverzorgde nagels. Maar hoe doet ze dat? Als vrouw van de wereld met een glamourbestaan en een gezin, heb je toch helemaal geen tijd om je nagels te lakken, laat staan te drogen? Sylvie heeft dus een geheim: Nailwraps!

De Sylvie Nails nailwraps zijn flinterdunne nagelstickers die je snel op maat bijvijlt. Je legt de voorgevormde nailwrap op je schone nagel, even wrijven, vijlen en klaar. In twee minuten zien je nagels eruit alsof ze net gelakt zijn. Sylvie nails blijven feilloos zitten en gaan minstens 7 dagen mee. Ze zijn bovendien zwembadproof, perfect voor de zomer en ook heel mooi voor de tenen.

Sylvie Nails chippen niet, beschadigen je nagels niet en als je snel van look, kleur of printje wilt wisselen, pel je ze in één beweging af. De nailwraps kunnen over gelakte nagels en gelnagels, zijn perfect voor nagelbijters en zijn er in oneindige veel kleuren en printjes.

Sylvie Nails kosten € 7,99 per 24 stuks, inclusief een vijl en zijn te bestellen via www.sylvie-nails.com.

Tags: , , , , ,