Thierry Mugler Aqua Chic: Angel, Alien en Womanity in een zomers jasje

Thierry Mugler Aqua Chic: Angel, Alien en Womanity in een zomers jasje

In de lente en zomer hebben we behoefte aan vrolijke, frisse en lichte geuren. Thierry Mugler snapt dit en lanceert Aqua Chic, een nieuwe collectie waarbij hij zijn bestsellers Angel, Alien en Womanity heeft omgetoverd tot frisse en lichte zomervarianten.

Het idee achter Thierry Mugler Aqua Chic geuren was het creëren van totale frisheid. Geïnspireerd op een eeuwenoud extractieproces, starten de drie geuren een nieuw hoofdstuk in de wereld van frisheid. Deze frisheid wordt bereikt door zowel nieuwe frisse ingrediënten aan de geuren toe te voegen en door water en alcohol te vervangen door een hydrolaat, afgeleid van het distilleren van grondstoffen. Deze innovatie is geïnspireerd op een traditionele extractmethode: Hydro-distillatie.

Angel Aqua Chic is getransformeerd in een sprankelende geur met een zomers, fruitig randje: een heerlijk frisse combinatie van rozenwater gecombineerd met frambozen bloesem en groene appel extracten. (verkoopadviesprijs 50 ml – 62,03 euro)

Alien Aqua Chic is een sensuele, frisse variant op de bekende Alien creatie. Thierry Mugler heft het gemberwater vervangen voor een heerlijke oranjebloesem, gemengd met citroenbloesem en roze grapefruit extracten. (Verkoopadviesprijs 60 ml. – 57,96 euro)

Womanity Aqua Chic is een geheel nieuwe geur in de collectie van Aqua Chic en biedt een pittige combinatie van korianderwater, frisse mandarijnbloesem en rode bessenextracten. (Verkoopadviesprijs 60 ml. – 49,82 euro)

De Thierry Mugler Aqua Chic collectie is vanaf het voorjaar 2013 te verkrijgen bij drogist en parfumerie.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuw iconisch parfum: Eau de Lacoste met Amy Adams
Make-up Trends Lente Zomer 2013: Opvallende lippen en een matte teint
Guerlain Make-up Spring 2013: Mascara in de hoofdrol
Bobbi Brown Lente Make-up 2013: It Pinks & Hot Reds

Tags: , , , , , ,