Lange volle wimpers creëren
Wapper maar met die bambi ogen! Een stel mooie, lange, volle wimpers wil elke vrouw wel! Maar hoe krijg je die prachtige wimpers? Wij hebben een top 10 tips voor je op een rijtje gezet. Je kunt straks zelf, in een handomdraai, je wimpers omtoveren tot ‘false lashes’!

1. Volume mascara
Tegenwoordig verkopen ze speciale mascara die bij het aanbrengen, je wimpers aanzienlijk langer maken. Maybelline verkoopt bijvoorbeeld een aantal goeie producten!

2. Buig de mascaraborstel
Je kunt heel gemakkelijk je borsteltje van je mascara ombuigen. Op die manier is het makkelijker om de wimper van aanzet tot punt te voorzien van een goede laag mascara.

Gebogen mascara

3. Waterproof mascara
Gebruik een waterproof mascara, omdat dit de krul beter vasthoudt. Op die manier zien je wimpers er dus al langer uit.

4. Babypoeder
Breng een laag mascara aan, vervolgens dip je babypoeder met een wattenstaafje op je natte wimpers om daarna de look af te maken met nog een laag mascara.

5. Wimperkruller
Een ware beauty musthave! Je kunt niet zonder een wimperkruller als je langere wimpers wilt! Hoe beter je de wimpers krult, hoe langer je de wimpers zullen worden. Krul zo dicht mogelijk tegen de wimperaanzet.

6. Nepwimpers
Langere (nep) wimpers in een handomdraai? Kies een paar natuurlijke nepwimpers.

7. Oogpotlood
Breng oogpotlood aan op de bovenste waterlijn, dus tegen de wimpers aan, om vollere en langere wimpers te faken.

8. Serum
Er bestaan speciale serums voor de wimpers die de groei bevorderen. Of het echt werkt is de vraag, bovendien kost zo’n serum veel geld. Maar het is het proberen waard!

9. Wimperkam
Gebruik een wimperkam om je wimpers door te kammen nadat je mascara hebt gebracht. Op die manier separeer je de wimpers extra waardoor ze langer ogen.

Gebruik een wimperkam

10. Vitamine E
Gebruik vitamine E supplementen om de wimpergroei een boost te geven.

Tags: , , , , , , , , , ,