Trots op je huid? Geef jezelf dan bloot met Sanex!

Trots op je huid? Geef jezelf dan bloot met Sanex!

Ben jij trots op je huid en mag de hele wereld jouw velletje bewonderen? Dan is Sanex op zoek naar jou! Met een bijzondere en prikkelende campagne, waar heel Nederland aan kan deelnemen, vraagt Sanex extra aandacht voor ons grootste orgaan: de huid.

Topfotograaf Sander Stoepker, die eerder al wereldsterren en politiek leiders als Bono van U2, Nelson Mandela en prinses Beatrix op de gevoelige plaat legde, gaat nu ook de gewone Nederlander fotograferen. Middels een aantal fotoshoots  fotografeert Stoepker mensen naakt, vaak en profile, in hun favoriete pose, zodat de foto’s er stuk voor stuk stijlvol uitzien, geheel in lijn met de campagne van Sanex. Het huidverzorgingsmerk vraagt hiermee niet alleen aandacht voor de huid als belangrijkste orgaan, maar wil Nederlanders er ook op wijzen dat zij allen, met hun eigen huid, uniek zijn en dat iedereen de producten van Sanex kan gebruiken. Het maakt niet uit wat voor type huid je hebt, iedereen, vanaf 18 jaar, mag meedoen. De speciale fotoshoots vinden van 09:00 – 20:00  op onderstaande data in vier grote steden in Nederland plaats.

9 juni Groningen
16 juni Eindhoven
23 juni Rotterdam
7 juli Amsterdam

Wil je nog een stap verder, dan kan jouw huid binnenkort ook op televisie te bewonderen zijn. Sanex rolt naar aanleiding van de fotoshoots een landelijke campagne uit bestaande uit onder meer een televisiespot en bilboards. Alle Nederlanders die door Sander Stoepker gefotografeerd zijn, maken, mits zij toestemming geven, kans om met hun naaktfoto’s onderdeel te zijn van deze grootschalige campagne. Zo krijgt de huid de aandacht die het verdient.

Wil jij je aanmelden voor de fotoshoots? Ga dan naar www.jouwhuidverdientaandacht.nl/signup.html.

Misschien vind je dit ook leuk:

Naakte Kate Moss voor St. Tropez
ZIEN! Dove The Real Beauty Sketches Film
Belangrijke feiten over het scheren van je oksels + Dove Pakket Winnen!
Beauty Onderzoek: Nooit zonder make-up de deur uit
Beauty Onderzoek: Nederlandse vrouw weet niet wat ze smeert!
Blote Benen Beauty Tip (voor als je niet zo blij bent met je huid)
Beauty Tip van Sanex: koud douchen maakt slanker!

Tags: , , , ,