UNITE - FASHION MEETS HAIR!

UNITE - FASHION MEETS HAIR!

Unite is een exclusief haarverzorgingsmerk uit Amerika dat geliefd is bij celebrities zoals Heidi Klum, Eva Longoria en Sienna Miller. De grondlegger achter dit fashiongerichte hairconcept is Andrew Dale, een celebrity hairstylist die zowel backstage bij de internationale Fashion Weeks, als met het stylen van verschillende Hollywood A-listers zijn sporen heeft verdiend. Met zijn bijzondere visie heeft hij een begrip in de haarverzorgingsmarkt geïntroduceerd die we ook graag aan jou willen voorstellen.

’I’ve always looked at hairstyling the same way a fashion designer looks at fashion,’ legt Andrew uit. ‘I believe everyone who’s serious about hair sees styling as an art. That’s why it was important to me to build a brand with a philosophy rooted in fashion.’

De basislijn van dit unieke concept bestaat uit 32 heerlijke producten. Daarnaast presenteert Unite twee maal per jaar een nieuwe collectie geïnspireerd op de laatste modetrends. En zoals dat gaat in fashion wordt de collectie uitgebreid zodra het modebeeld daarom vraagt.

Een van de paradepaardjes uit de basislijn is de ‘7Seconds Conditioner’, een leave-in-conditioner die het haar direct doorkambaar maakt zonder het de verzwaren. Voor een prachtige bos krullen zonder pluis is er Boing Curling. Deze styling lotion speciaal voor natuurlijk krullend of gepermanent haar verbeterd de krultekening en gaat pluisvorming tegen zonder het haar te verzwaren of hard te maken. Een andere favourite is de ‘Blonda Shampoo’ die speciaal ontwikkeld is om ongewenste gele of warme tonen uit blond en grijs haar te verwijderen. Als aanvulling hierop komt Unite later dit jaar met een Blonda Conditioner.

Haartrends lente zomer 2012
In het voorjaar 2012 draait alles om volume. Moveable Volume staat dan ook aankomend voorjaar centraal bij Unite. Deze nieuwe productlijn geeft je dat prachtige ‘Big, luxurious hair’ waar iedere vrouw van droomt! Met het allernieuwste product ‘Expanda Dust’ creëer je in een handomdraai geweldig volume en structuur.

Wat verder nog belangrijk is om te weten is dat de producten van Unite niet vet zijn, geen overheersende geur hebben en niet getest zijn op dieren. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, gluten, sodiumchloride, DEA, MEA en sulfaten waardoor ze geschikt zijn voor iedereen!

Verkoopinformatie via: www.unitebenelux.nl.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,