Wees je eigen nagelstyliste met SensatioNail

Wees je eigen nagelstyliste met SensatioNail

Als er één beauty item populair is op dit moment, dan is het wel nagellak. Nog nooit hebben wij in zo’n korte tijd zoveel ontwikkelingen gezien als op dit gebied en nu is er weer iets nieuws te ontdekken waar we je graag meer over vertellen: SensatioNail.
Voor iedereen die graag een écht langhoudende, professionele gelnagellak wil, maar geen zin heeft om daarvoor om de paar weken naar een dure nagelstudio te gaan, is dit dé oplossing!

Twee weken lang perfect gelakte, hoogglanzende supersterke nagels, zonder krasjes en beschadigingen, dat belooft SensatioNail, de eerste professionele kit voor thuis. En dat dit geen loze beloftes zijn, dat weten wij inmiddels. Onze redactie mocht bij de perspresentatie zijn van de lancering van dit innovatieve product en kregen (oh wat hebben we toch een fijne baan) een set mee naar huis. We hebben het getest en we zijn er enorm enthousiast over!

Met de SensatioNail Starter Kit heb je alles in huis om maar liefst tien keer een professionele gelnagellak aan te brengen. De kit bevat een LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en een Color Gel Polish. Ben je een beetje bedreven in de kunst van nagellakken dan is het aanbrengen een eitje. En wij weten inmiddels dat de lak echt twee weken lang glanzend mooi en zonder beschadigingen blijft zitten (bewijs is de foto hieronder), dus dit is dé oplossing voor als je op vakantie gaat en geen zin hebt om je druk te maken om je nagels.

na twee weken SensatioNail, 1 klein beschadigingetje op de wijsvinger

na twee weken SensatioNail, 1 klein beschadigingetje op de wijsvinger

Hoe het werkt? Je moet er even voor gaan zitten, maar als je het één keer hebt gedaan, is het vrij simpel. Allereerst maak vijl je de nagels in model en polijst je het oppervlak een beetje. Met het bijgeleverde pluisvrij doekje maak je de nagel schoon en breng je vervolgens de primer aan. Daarna lak je een dun laagje Gel Base & Top Coat aan, wat je 30 seconden laat uitharden onder de LED lamp. Vervolgens lak je een eerste laag Color Gel Polish en dat laat je 60 seconden uitharden onder de lamp. Een tweede laagje eroverheen om de kleur perfect te krijgen en nogmaals 60 seconden uitharden. Tot slot breng je een laagje Gel Base & Top Coat aan, laat het uitharden in 30 seconden en klaar is jouw professionele nagellak. Het mooie is dat je meteen alles met je handen kunt doen. En de lak is krasvast, shockproof en blijft echt (echt!) twee weken lang glanzend mooi!

uitharden onder de LED lamp en tadaa... het eindresultaat

uitharden onder de LED lamp en tadaa... het eindresultaat

Mocht je nu binnen die twee weken, bijvoorbeeld voor een avondje uit, een ander kleurtje op je nagels willen, dan kan dat. Je kunt er een gewone nagellak overheen aanbrengen, die je daarna verwijdert met een remover zonder aceton. En komt het moment na de twee weken dat je de gellak moet verwijderen, dan gaat dit heel eenvoudig met de Removal Wraps en een beetje aceton.

Natuurlijk zijn wij Hollanders nieuwsgierig naar wat zoiets kost en dat snappen wij in deze dure tijden maar al te goed. Voor de Starter Kit betaal je 69,99 euro, maar hiervoor kun je wel 10 keer een professionele gellak aanbrengen. Ga je naar een nagelstudio betaal je al snel 40 euro per keer, dus tel uit je winst!

De Color Gel Polish van SensatioNail is in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen, van high fashion tinten tot mooie nudes. Wil je eens een ander kleurtje proberen, dan kun je die los aanschaffen voor 14,99 euro. SensatioNail is te koop bij heel veel drogisterij winkels, waaronder de DA en de DIO. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op www.sensationailpolish.eu.

Tags: , , ,