What makes you smile? Win een Rituals Laughing Buddha Gift Set t.w.v. 104,50

What makes you smile? Win een Rituals Laughing Buddha Gift Set t.w.v. 104,50

When you smile to the world, the world smiles back. Onder dit motto wil Rituals de wereld een tikkeltje blijer en mooier maken. Want wat is er nu fijner om even heerlijk te lachen op een moment dat je het nodig echt nodig hebt? En lach kan je dag maken en kost niks. Sterker nog, op dit moment kan het je nog meer leuks opleveren dan alleen een goed gevoel. Deel jouw geluk en lach met je vrienden en win een Rituals Laughing Buddha gift set t.w.v. 104,50 euro!

Met de social media campagne: What makes you smile geeft Rituals een moderne twist aan een eeuwenoud ritueel; een undercover Laughing Buddha is tussen de mensen gezet, wachtend op de tram naar werk, om ze een glimlach te bezorgen wanneer ze dat niet verwachten maar wel nodig hebben.

De lachende buddha leefde duizenden jaren geleden in China. Met zijn legendarische glimlach bracht deze beroemde monnik geluk en voorspoed onder de mensen. Al eeuwenlang is het ritueel van wrijven over de buik van Buddha een symbool voor geluk. Dit heeft Rituals Cosmetics geïnspireerd om producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen. Rituals’ nieuwe Laughing Buddha body care collectie omvat acht energieke producten, rijk gevuld met verkwikkende citrusvruchten.

Doe jij mee om de wereld een beetje mooier en blijer te maken? Upload dan een foto hier bij Rituals die je laat lachen. Breeduit lachen, glimlachen of schaterlachen, maakt niet uit! Deel dit positieve gevoel en wie weet win jij dan wel die heerlijke Rituals gift set! Meedoen kan tot en met zondag 16 juni 2013.

Wil jij alvast even lachen? Geniet dan van dit feelgood filmpje van de undercover Buddha hieronder en zie wat een lach doet met mensen:

Misschien vind je dit ook leuk:

Trots op je huid? Geef jezelf dan bloot met Sanex!
Belangrijke feiten over het scheren van je oksels + Dove Pakket Winnen!
Bobbi Brown Pretty Powerful – win een reis naar NYC voor jou en je BFF

Tags: , , , , , ,