Met Esprit Urban Nature naar Stockholm

Met Esprit Urban Nature naar Stockholm

Met z’n tweeën gratis een weekend naar Stockholm? Met de nieuwe geur Esprit Urban Nature maak je nu kans op een geheel verzorgde reis naar deze ultieme shopping city. Maar naast shoppen heeft Stockholm meer te bieden, de stad is namelijk onlangs uitgeroepen tot meest Urban Nature stad van Europa. De nieuwe geur van Esprit deelt deze Urban spirit en wil je de kans geven om alle hoogtepunten van het groene Stockholm te ervaren. Een kans die je niet moet laten schieten!

Het nieuwe parfum Esprit Urban Nature is geïnspireerd op het ‘groene’ stadsleven. Deze heerlijk frisse, sensuele geur zit boordevol groene geuraccenten en is er voor zowel hem als haar.

De damesgeur opent met fruitige noten van appel, abrikoos en violet, gevolgd door een bloemig hart van o.a. magnolia en lelietjes van dalen. Tot slot blijft er een sensuele geur hangen door noten van vanille, musk, amber, ceder hout en tonka boon.

De herengeur is een tikkeltje kruidiger door topnoten van peer, peper en bergamot, gevolgd door middennoten van geranium en koriander. De basis van de geur wordt gevormd door ceder, patchouli, musk, nootmuskaat en tonka boon.

Deze energieke en sensuele geuren voor hem & haar zijn de perfecte accessoires voor jouw hippe urban lifestyle!

Benieuwd naar wat je moet doen om dat geweldige weekendje Stockholm te winnen? Maak een foto van je meest Urban Nature moment en upload deze op www.espriturbannature.nl. Naast de hoofdprijs maak je ook kans op een van de vele Esprit Urban Nature geurpakketten.

Dus ga de stad in, have fun en laat het zien op www.espriturbannature.nl!

Tags: , , , ,