Keune voor Stichting Haarwensen

Keune voor Stichting Haarwensen

Keune bestaat dit jaar 90 jaar en dat vieren ze met een bijzondere inzamelingsactie voor de Stichting Haarwensen. Iedereen verdient mooi haar, dat vindt Keune en dat vindt de Stichting Haarwensen ook. En wij ook! Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van dit mooie initiatief, om zoveel mogelijk haar en geld in te zamelen voor de Stichting Haarwensen.

Hoe gehecht ben jij aan jouw haar? Je haar is een belangrijk onderdeel van hoe je look en we besteden dan ook heel wat tijd aan het verzorgen en stylen van ons haar. Moet je je voorstellen hoe het zou zijn, als je geen haar meer hebt! In Nederland krijgen elk jaar zo’n 500 kinderen kanker, waarbij ze hun haar verliezen. Een pruik aanschaffen is ontzettend duur en daarom is Keune een actie gestart met de stichting Haarwensen met als doel zoveel mogelijk geld èn haar in te zamelen. Zo krijgen kinderen tot en met 18 jaar de mogelijkheid om kosteloos een pruik uit te zoeken, zodat ze weer met zelfvertrouwen over straat kunnen.

Loop jij al een tijdje met plannen rond om je lange lokken in te ruilen voor een hippe korte coupe? Dan is dit het moment om de knoop door te hakken! Jij doneert je haar (je staart moet wel minimaal 25 cm zijn) en de Keune kapper knipt gratis een nieuwe hippe coupe. Een nieuwe look is altijd leuk, maar zo kom je met een nog beter gevoel terug van de kapper!

De deelnemende Keune salons zijn te vinden op Keune.nl/haarwensen en de actie duurt tot en met 15 september 2012.

Op 7 september staat er bovendien een bijzondere knipdag gepland. Op deze dag zal de haarstudio op het Keune Hoofdkantoor in Soest haar deuren openen om samen met de hairstylisten van het International Academy Team staarten af te knippen voor Stichting Haarwensen. Marijke Helwegen, dé schoonheidsdiva van Nederland, zal hierbij aanwezig zijn om deze actie te steunen. Marijke is van jongs af aan geïnteresseerd in schoonheid en weet als geen ander hoe belangrijk een mooie bos haar is. Op 7 september zal zij vanaf 16.00 uur aanwezig zijn om staarten af te knippen voor dit goede doel.  Meer weten? Ga dan naar Keune.nl/haarwensen.

 

Benieuwd naar de Haartrends Najaar 2012? Bekijk dan ook:
Haartrends Najaar 2012 - Lang dromerig haar a la Gucci
Haartrends Najaar 2012 - Gevlochten knotjes op de Catwalk
Haartrends 2012 – Looks en Inspiratie van Schwarzkopf
Haartrend - Beach Hair in een handomdraai
Haartrends 2012 - Dip dye, Ombre en Chalking
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks: Simple Summer Ponytail
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - Vanilla Ice Cream Bob
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - 5-Minute Summer Braid

Tags: , , , , , ,