Nivea Zomerkapsel: Vanilla Ice Cream Bob

Nivea Zomerkapsel: Vanilla Ice Cream Bob

Benieuwd naar de zomerkapsels en haartrends van deze zomer? Doe dan inspiratie op met de zomerse kapsels van Sally Brooks, international Art Director bij NIVEA Hair Care. Als er iemand van de haartrends op de hoogte is, dan is zij het wel. Sally heeft een aantal spetterende looks samengesteld, die je heel eenvoudig zelf thuis stap voor stap kunt creëren.  Deze keer de Vanilla Ice Cream Bob:

Vanilla Ice Cream Bob
Sally Brooks: “Deze halflange speelse bob roept het ontspannen zomergevoel op. De rand van de pony raakt net de wimpers aan en de lange lagen geven een optimaal volume”.

How to:

1. Was het haar en verdeel de NIVEA Volume Sensation Mousse over het haar.

2. Föhn eerst het onderste gedeelte van het haar en gebruik een ronde borstel om het haar extra textuur te geven. Deze extra textuur creëer je door het haar om de borstel te draaien en de top van de föhn op het haar gericht te houden. Gebruik deze techniek voor alle delen van het haar aan de onderkant. Tip: Maak de verdelingen in het haar niet te klein. Het gaat om volume en niet om krullen.

3. Föhn het bovenste gedeelte van het haar op dezelfde manier. Werk vanuit de kruin achterwaarts om volume te creëren en het voorste gedeelte van het haar voorwaarts.

4. Gebruik Velco rollers op de bovenkant van het haar om het haar vast te zetten.

5. Schud het haar los en fixeer het met NIVEA Volume Sensation Haarspray.

Voor deze look zijn de NIVEA Volume Sensation Mousse en Haarspray ideaal. Deze producten verdubbelen het volume van het haar. Ze maken het haar niet zwaar, wat belangrijk is voor een mooi en luchtig vallende bob. (Consumentenadviesprijs: € 4,49/€ 4,49)

Tags: , , , ,