Alicia Keys voor Reebok: Freestyle Sneakers with an (w)edge

Alicia Keys voor Reebok: Freestyle Sneakers with an (w)edge

De samenwerking tussen zangeres Alicia Keys en Reebok heeft een vervolg gekregen. Voor dit seizoen heeft Alicia Keys voor Reebok haar stylish vision losgelaten op haar favoriete Classic model: de Freestyle. Dit stoere model bekend om de dubbele bandjes en de belijnde kussentjes op de hiel wordt naar een nieuwe hoogte gebracht met een invisible sleehak. Van de Freestyle Hi naar de Freestyle Wedge. We love them!

Alicia Keys: ‘De Freestyle Hi is altijd een onmisbaar onderdeel geweest van mijn stijl. Ik noemde hem altijd de 54’11 omdat hij 54 dollar en 11 cent kostte toen ik een tiener was. Het is daarom extra bijzonder voor mij om fashion elementen toe te voegen aan deze fameuze sneaker uit de Classic collectie.’

De collectie Freestyle wedges van Alicia Keys voor Reebok bestaat uit verschillende excentrieke sport-luxe sneakers in meerdere kleurstellingen. Zo heb je het Chi Street Pack, bestaande uit streetwise modellen in vrolijke, contrasterende colour blocking kleuren, zoals het zwart met roze model met de felgele bandjes en veters. Wil je het helemaal spannend houden, dan is de Freestyle Hi A. Keys Wedge verkrijgbaar in effen rood, onderdeel van het Classic Iridescent Pack. Met de ingebouwde sleehak krijgen je benen extra lengte, terwijl je look toch cool en sportief blijft.

Maar fashion icoon Alicia zou Alicia niet zijn, als ze niet aan elke sneaker een bijzonder accent had toegevoegd: wat dacht je van een glossy python of subtiele regenboogaccenten? Zelfs de zolen van de sneakers hebben bijzondere printjes, waardoor het nog leuker wordt om met je voetjes omhoog te zitten. Bij alle Freestyle Wedges is de bekende handtekening ‘AK’ op de zijkant te zien.

Alicia Keys voor Reebok: Freestyle Hi A. Keys

Alicia Keys voor Reebok: Freestyle Hi A. Keys

Mocht je een paar Alicia Keys voor Reebok Freestyle Wedges willen scoren, wacht dan niet te lang want alle modellen zijn limited edition. Verkrijgbaar in de Reebok Classic store in Amsterdam, Frontrunner en www.reebok.nl.

Meer shoe candy bekijken? Ga dan ook naar:

Fashion Inspiratie SS13: Steve Madden’s Sweet Seduction
Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
We love: LK Bennett by Caroline Issa

Tags: , , , , ,