Arm Candy voor de feestdagen van Amsterdam Bag Company: Jack

Arm Candy voor de feestdagen van Amsterdam Bag Company: Jack

Arm candy nodig tijdens de feestdagen? Zelfverzekerde vrouwen hebben geen man nodig om ze door een feestje heen te helpen, maar een tasje voor je belangrijkste lady stuff is onmisbaar! Jack, van animal friendly tassenlabel Amsterdam Bag Company (A.B.C.) is het perfecte gezelschap tijdens een cocktailparty, etentje of feestje.  Klein genoeg om niet lastig te zijn, maar groot genoeg om je telefoon, creditcard, sleutels en lipstick te bewaren.

Jack  draag je nonchalant over je schouder, maar is ook prima in de hand te houden. En met maar liefst vijf nieuwe modekleuren voor de winter  om uit te kiezen, is er altijd een Jack beschikbaar om in style op een feestje te verschijnen. Het tasje was er al in wit, zwart, lila, roze en blauw, maar is deze winter ook in de nieuwe kleuren olijfgroen, grijs, paars, felrood en dieprood te verkrijgen voor 75 euro via de online shop van tassenlabel A.B.C.

A.B.C. Jack in olijfgroen

A.B.C. Jack in olijfgroen

Over A.B.C.
Amsterdam Bag Company is opgericht door Iris Maree en Nina Nettl, twee dames die jarenlang tassen ontwierpen en produceerden voor verschillende fashion labels.  “Het succes van ons werk en de wetenschap dat vrouwen en tassen onafscheidelijk zijn, heeft ons doen besluiten om ons eigen tassenlabel op te richten.” Wat A.B.C. anders maakt dan andere tassenlabels is hun motto ‘another animal saved’. Hiermee willen ze echte fashionista’s bewust maken van het feit dat luxe tassen niet perse van echt leer hoeven te zijn. Net als topontwerpster Stella MCCartney kiest A.B.C. voor leer vervangende materialen van de beste kwaliteit.

www.amsterdambagcompany.com

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Moon M. for Bagsac - hebberigmakend mooie tassen!
gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen
Mode Musthaves voor de winter: Warme winteraccessoires
Modetrends Najaar 2012: Zebra print takes over!
Natasha Morgan Framed - Eyewear voor fashionista’s met lef!

Tags: , , , , , , ,