Arnhemse Stockdagen Zomereditie 2013 – Haute Couture parels voor een prikkie!

Arnhemse Stockdagen Zomereditie 2013 – Haute Couture parels voor een prikkie!

Er zijn zat redenen om een bezoek te brengen aan de Arnhemse Stockdagen Zomereditie 2013, maar de belangrijkste is toch wel dat je hier echte Haute Couture pareltjes kunt scoren voor een prikkie. Fashionista’s on a budget die niet bang zijn om een eigen stijl neer te zetten moeten dit event in hun agenda zetten!

Twee keer per jaar staat Arnhem vier dagen lang in het teken van mode en design. Van donderdag 27 juni t/m 30 juni 2013 vindt de tweede editie van de Arnhemse Stockdagen plaats. Ontwerpers uit heel Nederland komen in Arnhem samen en openen de deuren van hun voorraadkasten. Alle schatten die ze hebben bewaard worden verkocht; samples, stoffen, leer, fournituren en andere voorraden. Om hebberig van te worden!

Een route door de stad leidt de bezoekers langs zo’n 70 ontwerpers en high end fashion winkels. Je vindt er de mooiste en meest unieke items tegen erg leuke prijzen. Het is dé kans om een designerjurkje of die bijzondere tas te vinden bij bekende ontwerpers of jong talent. Designers als People of the Labyrinths, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes en Trix en Rees laten je de wereld achter hun designdeuren ontdekken. Andere gevestigde en startende mode- en designontwerpers zijn te vinden op de nieuwste locatie van de Arnhemse Stockdagen: de Stadhuishal van Arnhem.

Naast de stockverkoop biedt de Arnhemse Stockdagen Zomereditie 2013 een breed programma aan workshops. Ook is er een vintagemarkt en zijn er rondleidingen op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en langs de ateliers van het Modekwartier. Wil je precies weten wat er in het mode mekka te doen valt, kijk dan voor het volledige programma en alle deelnemers op www.arnhemsestockdagen.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Amsterdam Fashion Week 2013 nodigt je uit voor Fashion Weekend
FASHIONCLASH Maastricht 2013
Las Vegas nieuwe modehoofdstad van Amerika?

Tags: , , , , ,