Benetton PIN UP Denim

Benetton PIN UP Denim

Benetton PIN UP Denim is de nieuwe aanwinst in de slimme kledinglijn van Benetton. Deze wonder Jeans belooft jouw rondingen op zijn mooist uit te laten komen. Terwijl je buik platter oogt, worden je billen gelift en lijkt je hele silhouet mooier gevormd. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

De Benetton PIN UP Denim lijn is het logische vervolg op de PIN UP Tricotlijn, waar we je laatst al over vertelden. Na het succes van de fijne knitwear die je vrouwelijke rondingen accentueert, heeft Benetton besloten deze technologie verder te ontwikkelen voor een speciale PIN UP Denim lijn.

PIN UP Denim bestaat uit twee modellen:

De PIN UP Shape Jeans, die zorgt voor een plattere buik, dankzij een soort paneeltje dat aan de binnenkant van de broek is bevestigd. Door een hogere taille en iets uilopende pijpen lijken je benen langer en slanker en komen je rondingen mooier uit.

De PIN UP Lift is een cosmetische jeans die ontworpen is om de billen te liften en een mooiere vorm te geven. Skinny legs een lage taille en fijne elastische stof: deze jeans is niet alleen mooi, hij zit ook heerlijk. Het ingenieus ontwikkelde hartvormige inzetstuk op de billen en het fijne borduursel van de naden vormen samen met de perfect aangebrachte achterzakken de sleutel tot het succes van deze lifttechniek.

Benetton PIN UP Denim - Lift & Shape

Benetton PIN UP Denim - Lift & Shape

Lees ook:

Ssst… Het geheim voor de feestdagen: Get your SPANX on!

CIMARRON: COMEBACK VAN KLEURRIJKE JEANS

LEVIS CURVE ID - SPRING 2012 COLLECTIE & REVIEW

CRISISJEANS: BLEULAB REVERSIBLE

PIN UP - DE TRUI DIE JE RONDINGEN OMARMT

Tags: , , , , ,