Bikinibiza Bandeau Collectie - Musthave bikini's voor je Ibiza Style

Bikinibiza Bandeau Collectie - Musthave Ibiza Style bikini's

Waar krijg je meteen dat zomerse geluksgevoel van? Het vinden van de perfecte bikini! Ook al kunnen we ‘m hier in Nederland nog lang niet aan, toch zijn wij al aan het rondneuzen voor dit kleine, maar daarom juist zo belangrijke kledingstuk. Misschien heb je net als wij al een behoorlijke collectie bikini’s, toch is wat ons betreft geen zomer garderobe compleet zonder minstens 1 fijn nieuw exemplaar. Als je dan net als wij ook nog een voorliefde hebt voor Ibiza style bikini’s, dan kom je vanzelf uit bij Bikinibiza, een Nederlands modelabel met geweldige bikini’s in een onovertroffen gypsie-achtige bohemian stijl. En ze hebben net een gloednieuwe lijn toegevoegd aan hun toch al iconische collectie bewerkte bikini’s, die je echt even moet zien!

Lot en Kat, twee Nederlandse dames zijn het modelabel Bikinibiza begonnen, nadat ze zich afvroegen waarom alle bikini’s zo saai waren. Als dit kleine tweedelige kledingstuk het enige is wat je draagt, dan mag het toch best een tikkeltje opvallender? En hun visie bleek een groot succes. In no time hebben ze hun naam op de mode-kaart gezet met eerst de witte en daarna de zwarte bikini’s, bewerkt met bedels, knoopjes, strikjes, roosjes, kantjes en ruches. Voor komend seizoen hebben ze hun collectie uitgebreid met een nieuwe lijn super stijlvolle bandeau bikini’s in taupe, waarbij een losse ‘bracelet’ die je om het broekje draagt, zorgt voor het bijzondere bewerkte element. Ook leuk: net als bij de ‘white’ en ‘black collection’ is ook de ‘bandeau collection’ verkrijgbaar in een mini-uitvoering, zodat grote en kleine fashionista’s in hippe matching outfits het strand kunnen betreden.

Bikinibiza Bandeau Collectie

Bikinibiza Bandeau Collectie

Toegegeven, de bikini’s lijken wel een tikkeltje aan de prijzige kant, maar als je de mooie afwerking en de bijzondere details ziet, die er stuk voor stuk met de hand opgenaaid zijn, dan valt de prijs eigenlijk reuze mee. Wil je de hele collectie zien? Ga dan naar www.Bikinibiza.com.

Shopping Tip: Bikinibiza wordt ook online verkocht bij Little Soho.

Misschien vind je dit ook leuk:

MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken
Hang je goede voornemen aan een Words of Wisdom ketting
Comeback van een Modetrend: Puntige Pumps (yes!!)
Festival Fashion: Bitching & Junkfood
Bikinibiza lanceert accessoires om je Ibiza Look mee af te maken
Vitamin A Swimwear Label uit Californie met beroemde fans
Antik Batik – Fashion Favourite for the Bohemian Look
OneTeaspoon – Festival Proof Fashion Label

Tags: , , , , , , , ,