cannes

Gisteren werd het prestigieuze filmfestival van Cannes in gang getrapt. Celebrities werden in luxueuze limousines vervoerd naar de Franse stad Cannes, en bewandelden de beroemde rode loper in de mooiste designer creaties. You gotta love de rode loper in Cannes.

Wie de ‘Gouden Palm’ (de meest prestigieuze prijs die wordt uitgereikt voor ‘beste film’) weet te bemachtigen, weten we pas over 10 dagen, maar tot die tijd genieten wij van de schitterende jurken en de glitter en glamour van dit Internationale festival. De celebs zagen er weer op hun best uit en wij vinden het weer een genot om ernaar te kijken. De term ‘chic’… die is hier waarschijnlijk uitgevonden.

Onze Doutzen heeft een prachtige jurk aan. Geef ons ook zo’n jurk, alsjeblieft!

Smokings bij vrouwen (onder andere Julia Robert) lijken dit jaar een echt statement te zijn. Julia Roberts rockt deze smoking met stripes for sure! En George Clooney maakt uiteraard het plaatje compleet… What else?

En NATUURLIJK ziet – de zwangere-  Blake Lively er weer fantastisch uit in een glitterjurk. Blake verschijnt op het Cannes festival dankzij haar rol in de film Café Society. Deze foto is gemaakt in Versace, waar de celebs de beroemde trappen bestijgen, om vervolgens aan de blikken van het grote publiek te worden onttrokken.

Bella Hadid toont haar A-game in een prachtige jurk van Roberto Cavalli Haute Couture. Voor de voorbereiding van het meest prestigieuze filmfestival van het jaar kwam Hadid afgelopen maandag aan in Zuid-Frankrijk, en aan haar Instagram-account te zien, heeft ze het duidelijk naar haar zin.

Kirsten Dunst looks pretty in pink en draagt een prachtige bloemenjurk van Gucci. Ze kwam de rode loper oplopen met haar collega-jury’s voor de Cannes première. Dunst heeft namelijk de eer om het talent van dit jaar uit te kiezen.

Over het Cannes Film Festival

Het Filmfestival van Cannes (Festival de Cannes) is een internationaal filmfestival dat sinds 1946 elk jaar in de Franse stad Cannes wordt gehouden in het Palais des Festivals et des Congrès. Het vindt ieder jaar plaats in de derde week van mei.

Het festival krijgt enorm veel media-aandacht, niet zo gek dus dat het door enorm veel filmsterren wordt bezocht. Daarbij is het voor producenten een perfecte gelegenheid om hun nieuwe films te presenteren en deze te verkopen.

De meest prestigieuze prijs die in Cannes wordt toegekend is de Palme d’Or (Gouden Palm) voor de beste film.

Tags: , , , , , , , , , , , ,