Celebrities love:Black Orchid jeans

Celebrities love:Black Orchid jeans

Black Orchid jeans is hét jeansmerk uit LA waar de celebrities mee weglopen. Charlize Theron, Jessica Alba, Fergie, Gwen Stefani, Demi Moore, Paris Hilton, Katherine Heigl, Dakota Fanning, AnnaLynne McCord, Hilary Duff, Ellen Pompeo, Reese Witherspoon, Jennifer Love Hewitt, Alessandra Embrosio, Christina Aguilera – zo en nu even ademhalen – en nog meer beroemde Hollywood A-listers zijn gek op deze must-have jeans. Het geheim van Black Orchid? Simpel, je figuur komt in deze jeans gewoon enorm goed tot zijn recht. En ja, daar zijn wij vrouwen natuurlijk allemaal gek op!

Designer Julien Jarmoune staat bekend om zijn innovatieve wassingen en denimstijlen en met Black Orchid heeft hij zijn passie en talent naar ongekende hoogte getild. Na grondig onderzoek in een al druk bezette markt kwam hij er achter dat er nog iets miste op het gebied van denim : een figuur flatterende jeans. De kennis van Julien gecombineerd met een flinke dosis vastberadenheid heeft geresulteerd in de geboorte van Black Orchid. Een klassieke jeanslijn die aantrekkelijk is voor vrouwen van elke leeftijd.

De ‘Black Orchid’ is de meest bijzondere en geadoreerde orchidee van allemaal. Er wordt zelfs van gedacht dat hij unieke krachten bezit. Black Orchid is ontstaan vanuit deze gedachte; kracht en schoonheid die gevonden wordt in iets eenvoudig en basics als een jeans.

Door de jaren heen is zijn techniek op het gebied van wassingen verbeterd zonder het comfort van de stof, de aandacht voor details en de pasvorm uit het oog te verliezen. Deze bijzondere bloem die binnenkort in elke kledingkast te vinden is, is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar die ene perfecte jeans, zowel klassiek als trendy.

Black Orchid is al opgemerkt door celebs van alle leeftijden, maten en stijlen en met de innovatieve designs die elke seizoen worden geïntroduceerd zal deze lijst alleen nog maar langer worden!

Tip: In Nederland shop je heel makkelijk de fashionable jeans van Black Orchid bij Zalando.nl.

Lees ook:
Nieuw intimate modemerk: Sam Friday
It-girl Josh Veldhuizen lanceert modelijn: JOSH V
Celeb Fashion Trend: BN-ers love Nickjeans
Celeb Fashion Must-have: Brooke Shields loves FitFlop
Celeb Fashion Trend: Snowjoggers van Rubber Duck
Celeb Fashion Trend: Verdugo Jegging van Paige
Celeb Fashion Must-have: Soho Hearts feather headband
Celeb Fashion Must-have: LnA T-shirts
Mooi Modemerk: Free, stijlvolle joggingbroeken & hoodies
Mooi Modemerk: Blutsgeschwister
Judith Osborn is back with bags!
Mooi Modemerk: Ponchobikini
Nieuw Nederlands Tassenlabel: Tadei

Tags: , , , ,