CIMARRON: COMEBACK VAN KLEURRIJKE JEANS

CIMARRON: COMEBACK VAN KLEURRIJKE JEANS

Cimarron, het van oorsprong Franse jeanslabel, maakt dit seizoen haar comeback aan het modefront. En dat is goed nieuws voor wie – net als wij – al tijden op zoek is naar een perfect zittende gekleurde jeans. Voor wie het label (nog) niet kent, geven we even een klein lesje modegeschiedenis:

In de beginjaren ’90 introduceerde Cimarron de gekleurde strechjeans voor vrouwen. Deze denims, vervaardigd uit van 100% ultrazachte stretchkatoen, werden dankzij hun superzachte kwaliteit – een exclusief materiaal dat onder insiders ‘suteint’ heet – en ontelbare frisse kleuren, al snel een ware hit. Cimarron was het eerste jeansmerk dat iets compleet anders bracht dan de typische American vintage look die al jarenlang het modebeeld domineerde. Nu, anno 2011, zijn deze bijzondere jeans weer helemaal terug, binnen een compleet nieuw concept. En de kleuren? Wat dacht je van maar liefst 40 dynamische kleuren, waaronder mint, kobalt, rood & fuchsia om uit te kiezen!

Naast de populaire slim fit jeans heeft Cimarron voor dit najaar ook de oh zo hippe chino om uit te kiezen. En nog leuker: Cimarron is niet langer voorbehouden aan vrouwen, voortaan kunnen ook mannen en kinderen kleur bekennen met zo’n colourful Cimarron!

Ga naar www.cimarronjeans.com voor meer informatie en verkoopadressen.

Tags: , , ,