Comeback van de Diesel YUK sneaker

Comeback van de Diesel YUK sneaker

Zo’n twintig jaar geleden heten sneakers nog gewoon gympies en was er nog niemand de hele dag ‘online’. Twintig jaar geleden werd ook de Diesel YUK sneaker gelanceerd, die meteen een enorm succes was. Een sneaker die gewoon bedoeld was om op te lopen, oké hij was uitgerust met een oversized, gevulcaniseerde rubberen zool en het uit die tijd bekende ‘Only The Brave’ logo, maar hij telde geen calorieën, trackte je niet, telde geen stappen en beloofde je ook geen strakkere bibs. Gewoon een coole gymp!

En nu, twintig jaar na de lancering van de YUK in 1993, maakt de Diesel YUK sneaker een comeback. Uitgerust met dezelfde interactieve technologie van toen – geen enkele dus! – neemt de YUK je mee terug in de good old days, waarin alles anders was. Een pre-internet schoen zonder share button, met alleen een ‘connection’ naar de grond.

Het grappige is dat de comeback van deze pre-internet schoen wel gevierd wordt met een online campagne, waarin de Diesel Pre-Internet Experience centraal staat. Doe je mee met deze ervaring, dan wordt je door Diesel beloond als je drie dagen achter elkaar niets post, shared etc., net zoals twintig jaar geleden dus. Meer weten? Check dan diesel.com/yuk of ga naar facebook.com/diesel.

De Diesel YUK sneaker is vanaf eind november te koop in de Diesel stores en in de online shop, in de kleuren rood en blauw.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Fornarina lanceert Perfect Shape Jeans
Sheepskin Boots Love... from Australia
i am jai maakt unieke zijden shawls van vintage sari's

Tags: , , , ,