AMERICAN COLLEGE USA - THE VARSITY JACKET

AMERICAN COLLEGE USA - THE VARSITY JACKET

Het zal je niet ontgaan zijn: de Varsity jackets van American College hebben een echte comeback gemaakt. In de jaren ’90 waren de baseball jasjes ook al een echte trend en in de herfst van 2011 gaan we allemaal back to college!

American College USA is ontstaan door twee Franse jeugdvrienden, beide muzikant en componist, die mode-iconen uit het verleden nieuw leven wilden inblazen. Ze zaten op een terrasje en hadden opeens het idee om een remake te gaan maken van het oude vergeten ‘college’ jasje. Hun gok werd een enorm succes. Door de originele en trendy look werd het jasje al snel opgepikt door bekende mode magazines en de beste verkooppunten en in no-time was er opnieuw een klassieker geboren.

Dankzij de original cut en de trendy look is het Varsity jacket van American College een ware referentie geworden naar het oorspronkelijke jacket uit de de Amerikaanse High school cultuur. Toch heeft American College zijn eigen identiteit weten te creëren door gebruik te maken van verschillende kleuren, een eigen stijl en uitstraling.

De varsity jackets van American College zijn o.a. te koop bij JeansOnline.nl.

Afbeelding: www.americancollegeusa.com

Tags: , , , ,