De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland

De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland

2013 belooft nog mooier te worden want dan komt FINSK namelijk naar Nederland. Misschien zegt de naam je nu nog niks, maar dit schoenenlabel is hard op weg om de wereld te veroveren. Want als de master of shoes, Manolo Blahnik himself al woorden als exquisite, divine en perfect gebruikt om de FINSK ontwerpen te beschrijven, dan ben je goed op weg!

De ontwerpster achter dit schoenenlabel is de Finse Julia Lundsten. Ze studeerde in 2003 af aan London’s Royal College of Art, won twee jaar achter elkaar de prestigieuze Manolo Blahnik Award en mocht daarnaast ook nog de Finse Young Designer of the Year Award en de Smart Car Design Prize in haar zak steken. Julia Lundsten’s oog voor design is haar met de paplepel ingegoten met een architect als vader en een interieur designer als moeder. Ze haalt dan ook haar grootste inspiratie uit architectuur, gebouwen en meubels, iets wat terug te zien is in haar strakke en moderne schoenontwerpen. Ook celebs zijn gek op de avantgardistische, maar tegelijkertijd extreem draagbare schoenen, zo worden Lady Gaga en Rihanna er regelmatig op gespot.

FINSK wordt verkocht in geselecteerde boetieks in London, Parijs, New York, Tokyo, Toronto, Helsinki en Singapore en vanaf het voorjaar van 2013 dus ook in de Benelux. Wil je weten waar en wanneer? Hou dan areyouswedish.com goed in de gaten!

Benieuwd naar meer Mode Musthaves? Ga dan ook naar:

Goodbye joggingbroek en slobbertrui... Hello OnePiece!
Ssst… Het geheim voor de feestdagen: Get your SPANX on!
Zin in de lentemode van 2013! H&M Lookbook SS13
Mattijs x United Nude: de Harem sleehak
Comeback van de Diesel YUK sneaker
i am jai maakt unieke zijden shawls van vintage sari's

Tags: , , , ,