Wrangler ss12

Wrangler ss12

De Wrangler SS12 collectie is er eentje waar wij als denim freaks, met een voorkeur voor een Seventies touch, heel blij van worden! Wrangler maakte in de jaren ’70 furore met haar unieke flare model en in de SS12 collectie laat Wrangler deze denimiconen herleven. Nu hopen wij al seizoenenlang op een doorbraak van de flare, want – we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: welke andere jeans maakt je benen langer en slanker dan de ultravrouwelijke flare jeans?! Draag de flare met een authentic denim jacket, zoals op de foto hierboven en je look is compleet!

Nog een favoriet die hoog op ons verlanglijstje staat is het super licht gebleekte, mouwloze denim pak. Het verfrissende alternatief voor jeans, geïnspireerd op denim workwear, maar dan met een speels vrouwelijke twist.

Wrangler Louisa

Wrangler Louisa

De denim blouse is dit seizoen een echte must-have! Wrangler heeft de Julia in de collectie, een lange blouse die je draagt als korte jurk met een riem. Fantastisch te combineren met nog zo’n zomerse must-have: denim shorts. We love it!

Wrangler Julia

Wrangler Julia

Voor meer Wrangler SS12 collectie ga je naar: http://www.wrangler-europe.com

Tags: , , , , , , ,