Doe mee: FASHIONCLASH Shoe Design Challenge powered by Invito

Doe mee: FASHIONCLASH Shoe Design Challenge powered by Invito

Schoenenfreaks en opkomend ontwerptalent opgelet: wil jij je creativiteit en je gevoel voor mode aan de hele wereld laten zien, doe dan mee aan de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito. Wie weet staat jouw creatie dan straks wel in de etalages bij Invito!

Van 6 juni tot en met 5 juli 2013 kan iedereen deelnemen aan de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito. De Shoe Design Challenge is een unieke samenwerking tussen modeplatform Fashionclash en schoenenketen Invito. Ze willen hiermee een platform bieden en de ontwikkeling stimuleren van nieuw (mode) talent. Ben jij zo’n nieuw opkomend modetalent met een bijzondere voorliefde voor schoenen? Let dan op waar je ontwerp aan moet voldoen:

Inzendingen worden beoordeeld op het product, de visie en de duurzaamheid. Ook wordt er gelet op ideeën om het concept te introduceren en te communiceren in de media. Op 11 juli worden uit alle inzendingen tien ontwerpen gekozen, die vervolgens onder professionele begeleiding van Invito verder uitgewerkt zullen worden. Begin september worden hieruit drie winnaars gekozen. En het allerleukste van alles én waar je het als beginnend ontwerper voor doet: Invito zal één of meer winnende ontwerpen in productie nemen. Jouw ontwerp kan dus straks wel aan de voeten van modeminnend Nederland pronken!

Ben jij de next Jan Jansen? Meedoen dan! Ga dan naar Fashionclash.nl/shoe-design-challenge.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwe shoe candy uit Nederland: L’enfant Terrible
Arnhemse Stockdagen Zomereditie 2013 - Haute Couture parels voor een prikkie!
Amsterdam Fashion Week 2013 nodigt je uit voor Fashion Weekend
Musthave Festival Laarzen: Julia Lundsten x Nokian rubberboots
Kekke sneakers van Marimekko voor Converse
Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen

Tags: , , , , , , ,