Dress up your Sweatpants

Dress up your Sweatpants

Als het buiten nog te koud is voor luchtige lente broeken, maar je je warme winter garderobe zat bent, ga dan voor een paar nieuwe hippe sweatpants. En nee, je hoeft er niet mee op de bank te blijven liggen, of verplicht mee naar de sportschool. De sweatpants hebben dit seizoen een upgrade gekregen zijn een prima alternatief voor de baggy boyfriend jeans. Spice it up met een sportief blazertje of een hip bomberjacket, draag er een oversized colsjaal bij en natuurlijk een paar kekke sneakers aan je voeten en klaar is je urban outfit!

Sweatpants of trackpants worden steeds vaker gewoon als broek gedragen. Sterker nog, als het aan shopwalhalla Asos.com ligt, worden deze comfortabele broeken dé hit van dit voorjaar. En wij moeten toegeven dat we de geprinte en bewerkte exemplaren ook wel très cool vinden. Zo hebben ze in hun eigen Asos collectie broeken met een hippe pow comic print en een superhero mask print, maar ook een superzacht exemplaar met stoere studs op de zakken. Er is alleen één nadeel: ben je eenmaal hooked, dan wil je eigenlijk nooit meer iets anders dragen!

Neem eens een kijkje bij Asos, daar hebben ze geweldige sweatpants (ze noemen ze daar track pants) van hun eigen merk. Een tikkeltje duurder, maar wel helemaal geweldig zijn de Zoe Karssen pants met leopard- en batprint:

Dress up your Sweatpants - Zoe Karssen

Dress up your Sweatpants - Zoe Karssen

Misschien vind je dit ook leuk: 

Comeback van een Modetrend: Puntige Pumps (yes!!)
Modetrends Lente en Zomer 2013: Streepjes met de Franse slag
Nieuw: Wrangler Denim Spa jeans die je benen verzorgen
Modetrends Lente en Zomer 2013: Rock Chic nieuwe stijl
Modetrends Lente en Zomer 2013: Mix & Match Bloemenprints
Modetrend Hot or Not? Backpacks back in fashion
Goodbye joggingbroek en slobbertrui... Hello OnePiece!
Fornarina lanceert Perfect Shape Jeans
Mode Musthave - Zoe Karssen Sweat Pants

Tags: , , , , , , , ,