Dresscode Gemaskerd Bal? Drake’s Venetiaans masker

Dresscode Gemaskerd Bal? Drake’s Venetiaans masker

Iedereen die wel eens een uitnodiging heeft gekregen voor een gemaskerd bal weet dat het vinden van een mooi Venetiaans masker niet meevalt. Feestwinkels en verkleedshops verkopen ze wel, maar of die nu allemaal even smaakvol zijn, daar valt over te twisten. Met de feestmaand in het vooruitzicht is de kans groot dat er weer een feestje aan zit te komen met de spannende dresscode ‘bal masque’. Meteen in de stress schieten hoeft dan niet meer, want wij hebben het perfecte shopadres al voor je gevonden!  Drake’s boutique in Amsterdam heeft namelijk haar collectie uitgebreid met een lijn luxe maskers uit Venetië. Het belooft een spannende decembermaand te worden!

Drake’s Couture Lingerie pakt flink uit met een collectie van ruim 27 modellen handgemaakte maskers uit Italië. De luxe maskers zijn gemaakt van metaal en Swarovski kristallen. Door het buigzame materiaal kun je de pasvorm als het ware afstellen naar je eigen gezicht, daarbij zijn de maskers heel licht in gewicht, zodat je tot in de late uurtjes kunt blijven rondlopen met jouw ultieme mysterieuze accessoire.

De maskers zijn zowel in de boutique in Amsterdam (Damrak 61) als via de webshop www.drakeslingerie.com te koop. Maar wees er wel snel bij, zodra de eerste uitnodigingen verstuurd worden voor een chique gemaskerd bal aan het einde van het jaar, vliegen ze weg!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Arm Candy voor de feestdagen van Amsterdam Bag Company: Jack!
gsus en Antoine Peters vieren het feestje samen
Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers!
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Natasha Morgan Framed - Eyewear voor fashionista’s met lef!
Shopping Tip: Geef je stijl een eigen podium met Drake's Killer Heels
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie

Tags: , , , ,