Dryberg/Kern Herfst Winter 2012

Dyrberg/Kern Herfst Winter 2012

Dyrberg Kern komt voor de Herfst Winter 2012 met een collectie sieraden met een wow factor! Stuk voor stuk must-haves waarmee je het perfecte style statement maakt! Wij zijn weg van dit Deense sieradenmerk!

Dyrberg Kern heeft haar Herfst Winter 2012 2013 collectie verdeeld in zes lijnen:

Minimal
Geen gedoe, geen drama, maar clean, sexy, cool en ultragestroomlijnde sieraden voor alle gelegenheden in fosé goud, glamour goud en gepolijst roestvrij staal.

Reptilian
Ultieme verleiding, waarbij de kronkelende slang symbool staat en de inspiratiebron vormt voor deze sensuele sieradenreeks in goud en zilver.

Ovaline
Een modernistische lijn bestaande uit langwerpige ovale roestvrij stalen sieraden, versierd met kleine Swarovski kristallen.

Chain Reaction
Stoer is het toverwoord, met een verbinding tussen verleden en heden. Geniale chunky ringen, verrassende oorbellen, rijen vol zwaar metalen armbanden en coole chokers.

Vintage
Kies de stijl die bij jou past en het tijdperk van jouw keuze, binnen een betoverende reeks wild grove ringen, echte party oorbellen, heavy chain armbanden en stylish kettingen.

Time pieces
Voor 2012 heeft Dyrberg Kern een horlogecollectie samengesteld die je hart sneller doen tikken. Van sportief en elegant tot sparkling, voor elke stijl is er het perfecte horloge.

Dyrberg Kern Herfst Winter 2012 2013 Lookbook:
Soms zeggen beelden meer dan woorden, daarom willen we je graag een selectie van de geweldige foto’s van de Dyrberg Kern Herfst Winter 2012 2013 laten zien:

Dryberg/Kern deel 1

Dyrberg/Kern deel 1

Dryberg/Kern deel 2

Dyrberg/Kern deel 2

Dryberg/Kern deel 3

Dyrberg/Kern deel 3

Dryberg/Kern deel 4

Dyrberg/Kern deel 4

Dryberg/Kern deel 5

Dyrberg/Kern deel 5

Meer zien? Kijk dan op Dyrbergkern.com

Tags: , , , , ,