So O

So O. T-shirts by Odette

Van het modelabel So O. heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. En dat klopt! So O. is nieuw. Het is een eigenzinnig, eigentijds concept van Odette Schoonenberg, oprichter van het Amsterdamse PR-bureau So PR. Odette – die de bijnaam ‘Miss O.’ heeft – staat bekend vanwege haar veelal ludieke teksten. Met die gedachte in haar achterhoofd heeft zij een nieuw label in het leven geroepen, waarbij tekst de rode draad vormt.

So O

So O. T-shirts by Odette

O. staat voor casual fashion met telkens een ander uitgangspunt. Dit seizoen spelen T-shirts de hoofdrol, maar in toekomstige collecties zullen er zeker andere items volgen. Elke collectie zal een vorm van samenwerking omvatten: dit keer zijn het de stylish illustraties van Mandy van Montfoort, die de teksten tot leven hebben gewekt binnen een serie fijne T-shirts, terwijl de volgende collectie weer een compleet andere twist krijgt.

So O

So O. T-shirts by Odette

Binnen het So O. concept zullen de teksten altijd aansluiten op het type design. Zo vraagt een T-shirt om een compleet andere tekst dan bijvoorbeeld een jurkje.

De So O. T-shirts kosten € 39,95 en zijn online te koop via www.creatorsofdesire.com/shop.

So O

So O. T-shirts by Odette

Zie ook:
ROBERTO CAVALLI EYEWEAR SPRING/SUMMER 2012
FASHIONTREND HERFST 2012 : VAN TOP TOT TEEN ÉÉN KLEUR
MIRTE MAAS VOOR TOM FORD SPRING/SUMMER 2012 EYEWEAR
GEOX KOMT MET JEANS VOOR VROUWEN EN MANNEN
DIOR FALL/WINTER 2012/2013

Tags: , ,