Erik & Emilia veroveren de wereld

Erik & Emilia veroveren de wereld

Een paar jaar geleden stelden we je al voor aan Erik & Emilia, het superhippe Zweedse brillenmerk uit Lapland dat hard op weg was om met hun coole designs de wereld te veroveren. En dat ze deze belofte waarmaken blijkt wel uit het feit dat ze inmiddels wereldwijd bij meer dan 200 verkooppunten te verkrijgen zijn én dat deze kekke brillen vanaf komende herfst zelfs bij Colette in Parijs zullen worden verkocht.

De brillen en zonnebrillen van Erik & Emilia kenmerken zich door vooruitstrevende maar vooral draagbare unisex monturen, waarbij ieder model in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Inspiratie voor hun collecties haalt het designersduo uit hun eigen noordelijke omgeving met zijn rendieren, bergen en natuurlijk het mysterieuze noorderlicht. Elk montuur krijgt dan ook de naam van de stad of het dorp waarop het is geïnspireerd, zoals Jokkmokk, Kiruna en Åre, terwijl de zonnebrillen vernoemd worden naar Zweedse stranden en resorts.

Het leuke is dat je voor zo’n coole E&E  bril niet eens slechte ogen nodig hebt. De designers hebben de monturen in de eerste plaats ontworpen om als accessoire te dragen en zo jouw unieke stijl en persoonlijkheid nog beter uit te laten komen. Voor wie het nodig heeft, kunnen er natuurlijk ook glazen op sterkte in gezet worden.

De prijzen van de monturen liggen tussen de €69 en €103 en de verkoopadressen in Nederland kun je vinden op www.areyouswedish.nl. Mocht je trouwens graag zo’n brilletje willen aanschaffen, maar weet je niet welk soort montuur het best bij jou past? Neem dan even een kijkje op www.eoe-glasses.com/en/ voor ‘The guide to right E&E Glasses’.

Hieronder wat meer beelden uit het E&E Lookbook 2013:

Erik & Emilia brillen 2013

Erik & Emilia brillen 2013

 

Erik & Emilia zonnebrillen 2013

Erik & Emilia zonnebrillen 2013

 

Erik & Emilia monturen 2013

Erik & Emilia monturen 2013

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

We love: Handgeschilderde Armbanden van Sal Y Limon
Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013
De So Viator: Musthave zonnebril voor donkere dagen
De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland!
Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers!

Tags: , , , ,