fashion bloggers instagram

Dat Instagram een grote bron van inspiratie is, hoeven we jou niet te vertellen. Als we even niet meer weten welke items on-trend zijn of waar we dat bloemenjurkje nu weer bij moeten combineren, dan checken we dat gewoon even op Instagram. Vooral de fashion bloggers op Instagram leren jou de fijne kneepjes van het modevak. Wij zetten voor je op een rij wie van deze influencers je nu écht moet volgen.

Vaak kijken we onze ogen uit van de prachtige outfits die deze meiden weten te creëren. Stiekem zijn we een beetje jaloers, maar we moeten zeggen: we zijn ook een stuk beter op de hoogte van de laatste fashion trends en hoe je ze combineert. En dat allemaal door die duizenden fashion Instagrammers. Inderdaad: het zijn er (veel meer dan) duizenden, dus om door de bomen het bos nog te zien, zetten wij de leukste voor je op een rij.

#1 @chiaraferragni

Chiara Ferragni is een wereldberoemde Instagrammer. Haar outfits zijn fantastisch en vrij toegankelijk, waardoor je ze makkelijk kunt kopiëren. In 2009 begon de Italiaanse Chiara met haar eigen blog ‘The Blonde Salad’ met het doel om haar outfits te delen. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een merk dat $8 miljoen waard is.

#2 @adashoffash

Iris Dijkers is een fashion blogger van eigen bodem die drie jaar geleden begon met haar persoonlijke modeblog ‘A Dash of Fash’. Dagelijks inspireert ze ons met de allerlaatste modetrends – niet alleen op haar blog, maar ook op Instagram. Op dit account kunt je checken hoe je kleur, prints en de laatste trends op een stijlvolle manier combineert.

#3 @stylescrapbook

Een van de bekendste Nederlandse blogs is StyleScrapbook, van de Mexicaanse styliste Andy Torres, die in Amsterdam woont. Ze is in meerdere grote modebladen verschenen en heeft veel bloggersawards in de wacht gesleept. Haar account is dat ook een echte must-follow!

#4 @thecoveteur

The Coveteur is hét platform voor alle liefhebbers van mode van over de hele wereld. Het account geeft een kijkje achter de schermen van de prachtige fotoshoots van de garderobes van fashion influencers. Een echte lust voor het oog.

Tags: , , , , , , , ,