Favo lingerie van Beyonce en Madonna: Chromat @ Drakes

Favo lingerie van Beyonce en Madonna: Chromat @ Drakes

Tijd om je oude vertrouwde slip in te ruilen voor wat spannends? Breng dan eens een bezoekje aan Drake’s Boutique, in deze Amsterdamse luxe couture lingerie winkel is sinds kort een nieuw opvallend lingeriemerk te koop: Chromat. Dit jonge New Yorkse lingerielabel is opgericht door Becca McCharen. Geïnspireerd door architectuur en structurelen ontwerpen zoals kooi constructies, maakt Chromat opvallende en conceptuele designs voor de cutting-edge fashionistas. Elk model wordt met de hand gemaakt in hun atelier in New York. Ze maken gebruik van materialen als elastische banden en metalen corset belijning. Chromat is opgericht in 2010 en is sindsdien gespot bij celebs als Madonna, Nicki Minaj en de danseressen van Beyonce.

‘Chromat laat een vernieuwende kijk zien op gewaagde lingerie, gemaakt voor de jonge generatie. En dat sprak mij zo aan om dit merk op te nemen’ verteldt Xavier Bouterse, Creative Director van Drake’s.

Ken je Drake’s nog niet? Dan wordt het helemaal hoog tijd om eens even online te kijken of een bezoekje te brengen aan de boutique op het Damrak in Amsterdam. Deze unieke en inspirerende winkel wordt ook wel de sexy variant van het beroemde Franse Colette genoemd. Je vindt er luxe couture lingerie, Swarovski juwelen, parfums, high-fashion stiletto’s en stijlvolle boudoir artikelen. Drake’s is de enige in Nederland die ‘s werelds duurste vibrator van € 12000 op display heeft. Met dit 24 karaats lustobject heeft Drake’s in het verleden veel media aandacht getrokken.

Drake’s Boutique zit op Damrak 61. Online is Drake’s te vinden via www.drakeslingerie.com.