The Fashion Track: Nieuw mode evenement in Rotterdam

The Fashion Track: Nieuw mode evenement in Rotterdam

Iedereen kent natuurlijk de PC Hooftstraat en de beroemde negen straatjes in Amsterdam. Maar wist je dat ook in Rotterdam heel goed terecht kunt voor leuke straatjes met bijzondere boetiekjes?  De Van Oldebarneveltstraat, bijvoorbeeld, de straat waar binnenkort The Fashion Track plaats zal vinden, een nieuw en uniek mode event in Rotterdam.

De Van Oldebarneveltstraat heeft als motto ‘The street that makes YOU smile’ en daar doen ze dan ook alles aan. Niet alleen met bijzondere winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook met fijne restaurantjes en andere zaken die gericht zijn op echte levensgenieters. Zoals ze het in Rotterdam zelf zeggen: De van Oldebarneveltstraat is een smeltkroes van genot, bedoeld voor mensen die houden van het betere genieten.

Ter gelegenheid van de heropening van de Van Oldebarneveltstraat wordt hier op 23 maart 2013 The Fashion Track georganiseerd; een spectaculaire open air fashion show met een catwalk door prachtig uitgelichte stilstaande trams. Diverse winkels, waaronder SHPPR, zullen tijdens The Fashion Track hun nieuwste collecties presenteren. Wil jij zelf ervaren hoe fashion minded Rotterdam is? Zorg dan dat je 23 maart van 17.00 – 22.00 uur aanwezig bent in de Van Oldebarneveltstraat in Rotterdam.

Meer weten? Neem dan even een kijkje op www.oldebarneveltstraatrotterdam.nl. Oh ja, als je je aanmeldt via de website maak je kans op een gratis front row ticket voor The Fashion Track.

Misschien vind je dit ook leuk:

Bijenkorf Den Haag opent de grootste dames designer schoenenafdeling
My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?
H&M Catwalkshow @ Paris Fashion Week - Fashion Video

 

Tags: , , , ,