Hoe mooi, sexy en supervrouwelijk een paar high heels ook mogen zijn, af en toe zijn onze ranke voetjes toe aan wat rust en comfort. Om je voeten te sparen voor of tijdens de feestdagen, of om ze erna lekker bij te laten komen, zijn de geweldig mooie ballerina’s van Repetto dan ook een aanrader.

Het Franse schoenenmerk Repetto produceerde oorspronkelijk originele balletschoenen. Maar vandaag de dag kun je van het merk ook modellen kopen die zijn afgeleid van de dansschoen, zoals kekke Jazz-schoentjes, sexy flamencohakken en mooie ballerina’s. In Frankrijk zijn de Repetto’s al jarenlang een absolute modeklassieker. Brigitte Bardot maakte ze ooit beroemd in de film ‘And god created woman’ (1956) en het schijnt dat de Franse zanger Serge Gainsbourg in de jaren ’70 niks anders wilde dragen dan witte kalfslederen jazz schoenen van het merk. Hij versleet er maar liefst 30 paar per jaar! Ook nu zie je de stijlvolle Repetto’s nog veel op straat aan de voeten van elegante Parijzenaars.

De superfashionable ballerina’s van Repetto mogen dan ook absoluut niet in je schoenencollectie ontbreken. In prachtige kleuren, met een opvallende laklaag zijn deze comfi schoentjes zelfs geschikt voor onder je party proof outfit. Zo dans je zonder problemen tot in de kleine uurtjes het nieuwe jaar in.

Je vindt de ballerina’s van Repetto (nog) niet in de Nederlandse winkels, maar via de webshops Zenggi.com en MyTheresa.com kun je wel een paar van deze must-haves bemachtigen.

Lees ook:
Fashion Must-haves: Party Proof December Accessoires
Fashion Must-have: Billow, de winterse FitFlops
Fashion Must-have: Bliksems mooie pumps van Dsquared2
Fashion Must-have: Londen Sole’s puntige ballerina’s
Fashion Must-have: Jonathan Kelsey for Mulberry schoenen
Fashion Must-haves: Party Proof December Accessoires
Fashion Trend: Party Proof December outfits