Esvy Couture

Esvy Couture collectie

De boog kan niet altijd gespannen staan… soms heb je gewoon even geen zin om je van top tot teen te dressen in een fashionable outfit met killer heels. Dan heb je gewoon behoefte aan een comfy outfit waarin je je lekker kunt ontspannen. Maar fashion conscious als je bent, ga je ook niet in een slobberbroek en dito trui de deur uit. Hier is Esvy Couture het antwoord! Esvy Couture is een opkomend Nederlands merk dat zich kenmerkt door sexy, stoere en vrouwelijke loungewear. De luxe ‘tracksuits’ van Esvy Couture zijn gemaakt van mooie stoffen en zijn zorgvuldig afgewerkt. Het resultaat is tijdloos en uniek en voelt als een tweede huid. In een Esvy outfit ziet iedere vrouw er stijlvol uit! De loungewear is het hele jaar te verkrijgen. Buiten deze loungewear werkt Esvy Couture aan collecties die wel gebonden zijn aan seizoenen. De verkoopadviesprijs is vanaf € 139,95 per set inclusief de Esvy waszak. De collectie van Esvy Couture voor het komende seizoen bestaat uit vier verschillende outfits.

Esvy Couture

Model Ella

Model Ella: Een getailleerd jasje in off white met smokwerk op de borst en kraag en twee zakken met ritssluiting aan de voorkant. De broek heeft een bellbottom model en is afgebiest met een satijnen band met twee achterzakken.

Esvy Couture

Model Valentina

Model Valentina: Een elegante zwarte outfit met twee zakken met ritssluiting aan de voorkant, studs op de kraag van het jasje, op de schouders, langs de pols en over de gehele lengte van de broek (alleen ten hoogte van het bovenbeen) met twee achterzakken.

Esvy Couture

Model Simona

Model Simona: Een stoer model uitgevoerd in indigo blauw met zilveren biezen langs de pijpen van de broek. De hooded sweater is half lang met een capuchon en twee steekzakken met ritssluiting aan de voorkant. De bottom is een skinny model met twee achterzakken.

Esvy Couture

Model Ynes

Tags: , , , ,