Fashionclash Maastricht 2013

Fashionclash Maastricht 2013

FASHIONCLASH Maastricht 2013 staat voor de deur. Van 31 mei t/m 9 juni zal Maastricht weer even de modehoofdstad van Nederland zijn. In het kader van de 5e editie van dit evenement, viert Fashionclash feest en duurt het mode festijn zelfs 9 dagen. Naast het vaste programma met modeshows, expositie en performances is er een uitgebreid Side Program met pop-up shops, expositie in Museum aan het Vrijthof, workshops, en presentaties bij diverse locaties in Maastricht. Verder kun je ook het film programma van Berlin fashion Film Festival 2012 zien.

FASHIONCLASH Maastricht is een internationaal en interdisciplinair mode evenement waarbij met name ‘jonge’ ontwerpers/kunstenaars uit uiteenlopende disciplines de mogelijkheid krijgen om hun werk te tonen. Het werk dat te zien is, is met elkaar verbonden via een duidelijke link met mode; mode creaties, textiel, fotografie, video, sieraden, accessoires enz.

Er is werk te zien van meer dan 100 talenten uit 20 landen.

FASHIONCLASH Maastricht 2013 is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat wils! Tentoonstelling en een gedeelte van het rand programma in Maastricht zijn gratis toegankelijk. Voor het modeshow programma, FASHIONCLASH party en FASHIONCLASH @ Museum aan het Vrijthof tentoonstelling is er kaartverkoop.

Kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via VVV Maastricht. Wil jij je laten inspireren door mode in de breedste zin van het woord, hou dan een plekje vrij in je agenda tussen 31 mei en 9 juni voor Fashionclash Maastricht 2013!

Misschien vind je dit ook leuk:

The Fashion Track: Nieuw mode evenement in Rotterdam
Fashion Film Trend: FotoFloor presenteert Crinis.13
Jean Paul Gaultier komt naar Rotterdam
Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei
Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!