Fornarina Perfect Shape Jeans

Fornarina Perfect Shape Jeans

Ook zo’n hekel aan jeans die na een dag dragen volledig uitgelubberd zijn? Fornarina tackelt dit probleem met een nieuwe mode musthave: de Perfect Shape. Een gloednieuwe Fornarina jeans die na een lange dag ’s avonds nog net zo mooi strak om je billen zit, als toen je ‘m ’s ochtends vroeg aantrok.

Fornarina Perfect Shape is gemaakt van een comfortabele stof die niet snel slijt en die zich naadloos aanpast aan jouw silhouet. We zullen je alle saaie technische details besparen, maar in het kort komt het er op neer dat de stof door een speciale technologie twee keer zo elastisch is en zich razendsnel herstelt voor een perfecte pasvorm, de hele dag door, wat voor activiteiten je ook doet.

Er zijn maar liefst dertien verschillende kleuren jeans beschikbaar, van donkerblauwe tot lichtere wassingen en er zijn zeven verschillende kleuren verkrijgbaar. Variërend van appel en perziktinten tot de wat meer  gematigde kleuren zoals ‘mud’ en chambray. De jeans heeft een halfhoge taille en eenvoudige lijnen, zodat het frisse kleurenpalet nog mooier tot z’n recht komt. Nog leuker, om deze nieuwe collectie te vieren – die vanaf 15 november in de winkels ligt – krijg je bij aankoop van een Fornarina jeans uit de Perfect Shape collectie ook een matching tas. En daar worden wij vrouwen dus nog blijer van!

Shopping tip: Fornarina wordt online o.a. hier bij Zalando verkocht.

Meer Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Sheepskin Boots Love... from Australia
DIY: Lace Up your Ripped Jeans
Mode Musthaves voor de winter: Overknee boots
i am jai maakt unieke zijden shawls van vintage sari's
Mode Musthaves voor de Winter: Rubber Duck, we still love them!

Tags: , , , , ,