Hieperdepiep Hoera! Vogue Nederland 1 jaar!

Hieperdepiep Hoera! Vogue Nederland 1 jaar!

Vogue Nederland 1 jaar, dat moet  gevierd worden! Natuurlijk was er een feestje voor de redactie en toute bekend Nederland, maar gelukkig wordt ook het ‘gewone’ fashionable volk niet vergeten. Speciaal voor haar eerste verjaardag pakt Vogue goed uit met een uniek april nummer met Nederlands model Milou van Groesen op de cover in Chanel en bomvol mode van het nieuwe seizoen. En wie jarig is trakteert, dus krijgt iedereen een nieuwe Chanel Le Volume mascara cadeau bij het nummer!

Een kleine greep uit de hoogtepunten van het aprilnummer:

Model van het moment Marte Mei van Haaster deelt haar unieke stijl en geeft haar persoonlijke visie op de zomertrends in een 13 pagina’s tellend style file met alle trends van het seizoen.

Who’s who in fashion? De movers en shakers van de modewereld en de fashion baby’s van het jaar in een exclusieve illustratie van Piet Paris.

Een onthullende behind the scenes reportage over Amsterdam fashion week afgelopen januari.

De allerbeste eco-cosmetica en de nieuwe oogmake-up in een serie van Jan Welters.

Een interview van Fiona Hering met Chanels Karl Lagerfeld: “Het is in zekere zin mijn baan mensen te laten geloven dat iets very Chanel is. ’t Is een spel en ik ben geen slechte gokker.”

Zangeres Anouk poseerde exclusief voor Erwin Olaf in een monumentale shoot en vertelde Steffie Kouters over haar opmerkelijke keuzes: “Mijn leven is totaal anders gelopen dan ik eigenlijk had gehoopt. Niet een klein beetje, maar helemaal het tegenovergestelde.”

Actrices Rooney Mara en Michelle Williams vertellen over hun nieuwe films in exclusieve interviews.

Nederlands ontwerper Michael van der Ham over zijn opmars en succes in fashion capital Londen: ‘Victoria Beckham bleef maar herhalen dat ze het zo leuk vond dat we allemaal bij elkaar waren. Volgens mij had ze een wijntje teveel op.”

En verder, omdat Vogue Nederland 1 jaar bestaat, geeft de redactie haar favoriete adressen over de hele wereld prijs, van een Thais paradijs tot een goed bewaard geheim in Marrakech.

Het aprilnummer van Vogue Nederland (inclusief Chanel-mascara) is vanaf 20 maart overal te koop voor €5,95. Maar wees er wel snel bij, want hij kon wel eens de winkel uitvliegen!

Bekijk hieronder de video voor een kleine sfeerimpressie van Vogue Nederland 1 jaar:

Lees meer Fashion Nieuws: 

Fashion Video: Miu Miu SS13 Campagne met Nederlands tintje
The Fashion Track: Nieuw mode evenement in Rotterdam
Silvian Heach strikt Terry Richardson voor SS13 Campagne
Fashion Nieuws: Vero Moda viert 25 jaar in Fashion
MODE'L magazine: All about Models

Tags: , , , ,