Kekke sneakers van Marimekko voor Converse

Kekke sneakers van Marimekko voor Converse

Gek op Converse en niet vies van een vrolijk zomers printje? Dan zijn deze kekke sneakers van Marimekko voor Converse echt iets voor jou! Converse en het Finse designermerk Marimekko hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuwe schoenencollectie, een samenwerking die niet helemaal als een verrassing komt. In 2012 brachten de twee namelijk al een collectie uit. Dit jaar doen ze het weer, met vrolijke ontwerpen waarmee je de wereld aan je voeten hebt liggen.

De sneakers zijn echte blikvangers met fruitige prints, een echte zomertrend. En als het over prints gaat, dan weet Marimekko als geen ander de toon te zetten. Het merk is wereldwijd bekend om haar frisse designs en kleurrijke grafische prints. Misschien herinner je je nog wel de kleurrijke collectie die ze zo’n vier jaar geleden voor H&M hebben ontworpen. De printjes van deze zomerse Converse shoes zijn gebaseerd op werken van Maija Isola en Maija Louekeri.

De Marimekko voor Converse collectie is vanaf nu beschikbaar in MOOSE in the CITY, de specialist in alles wat met Scandinavische merken te maken heeft. Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.moose-in-the-city.com.

Wellicht vind je dit ook leuk:

Alicia Keys voor Reebok: Freestyle sneakers with an (w)edge
Fashion Inspiratie SS13: Steve Madden’s Sweet Seduction
Mode Musthaves Zomer 2013: sweet Pastry Sneakers
Mode Musthaves SS13: Zomerse Schoudertassen van Star Mela
Modetrend Hot or Not? Plateau Gympen

Tags: , , , ,