Kelly Brook Valentine Lingerie collectie bij New Look

Kelly Brook Valentine Lingerie collectie bij New Look

Was je onder de indruk van de Kerstcollectie van Kelly Brook? Haast je dan naar New Look om een sexy item van de Kelly Brook Valentijn Lingerie collectie te scoren. De Britse bombshell heeft namelijk een aantal hele spannende setjes ontworpen waarmee elke vrouw zich supersexy voelt.

Als er iemand weet hoe ze haar curves in the spotlights moet zetten, dan is het Kelly Brook wel. Ze is terecht trots op haar rondingen en ze vindt dat alle vrouwen daar trots op moeten zijn. Waarom zou je bedekken wat je hebt, als je het ook kunt benadrukken? Vanuit deze filosofie ontwierp ze eind vorig jaar al een zeer succesvolle Christmas collectie bij New Look, iets wat logischerwijs een vervolg krijgt met een speciale Kelly Brook Valentine Lingerie collectie.

In de collectie vindt je lingerie setjes die allemaal een eigen draai geven aan de gebruikelijke Valentijn kleuren, waarbij navy blauw een hoofdrol heeft gekregen. Glanzend satijn en prachtig kant geven een decadente en luxe feeling aan de lingerie. Of je nu van fifties inspired glamour houdt, of van een elegante, vrouwelijke look, er is in deze collectie voor iedereen wat moois te vinden.
Kelly’s persoonlijke favorieten zijn de satijnen bh met kanten rand, de navy/crème slip en de rood satijnen kanten body. Deze items zijn stuk voor stuk speciaal ontworpen om de rondingen van het lichaam te ondersteunen en ze zo mooi en sexy mogelijk te benadrukken. En met prijzen vanaf 7 euro is er geen excuus waarom je jezelf deze pure verwennerij niet zou gunnen!

Kelly Brook Valentine Lingerie

Kelly Brook Valentine Lingerie

Kelly's favorieten

Kelly's favorieten

www.newlook.com

Misschien vind je dit ook leuk:

Laat je innerlijke godin zien met PonchoBikini
Dress up your Sweatpants
Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M + Video
Geen zin in Valentijn? Vier Falentijn!

Tags: , , , , , ,