swimwear kendall kylie

Altijd jaloers op de stijl van zusjes Kendall & Kylie? Snappen we helemaal, maar er is goed nieuws! Binnenkort kun je namelijk in dezelfde badpak of bikini lopen als de zusjes. Ze hebben namelijk een swimwear lijn gelanceerd in samenwerking met Topshop.

Kendall en Kylie hebben weer de handen ineen geslagen met het Britse kledingmerk Topshop. Deze keer hebben ze een prachtige, exclusieve swimwear collectie ontworpen. Vanaf vandaag (9 juni) is ‘ie te verkrijgen!

De nieuwe lijn is geïnspireerd op de ‘LA lifestyle’ van de Jenner-zusjes en bestaat uit bikini’s, badpakken en cover-ups. “We hebben inspiratie gehaald uit onze Californische roots, ” zegt Kendall op de website van Topshop. “Elke look creëert die zomerse strandlook van LA.”

Hoe ziet de collectie eruit?

We zien erg veel felle neonkleurtjes met randen waarop het logo ‘Kendall + Kylie’ staat geprint. Dit geeft de collectie een sportieve look. Uiteraard kun je voor een gave glamourbikini ook terecht bij de collectie van de zusjes. Metallics, panterprintjes en cut-out details: niets ontbreekt!

Naast de bikini’s en badpakken, zijn de playsuits en andere beach essentials voor over je bikini ook key items in de collectie. Denk aan simpele, zwarte playsuits,  maar ook aan vrolijke fringe rokjes. “Of je nou gaan zwemmen, zonnebaden of surfen: we hebben elk item ontworpen met een leuke bezigheid in gedachte”, zegt Kylie.

De collectie bestaat uit maar liefst 37 essentials en de prijzen variëren van 25 tot 60 euro.

swimwear kendall kylie 1 swimwear kendall kylie 3 swimwear kendall kylie 4

swimwear kendall kylie 5

Nog meer zien van de nieuwe collectie? Check dan deze behind the scenes video door Topshop:

Eerdere samenwerking met Topshop

De zusjes Jenner hebben voorheen vaker met Topshop samengewerkt, wat een gigantisch succes was. Niet zo gek, want met meer dan 50 miljoen Instagram volgers en een horde fans waar je u tegen zegt, zijn deze meiden een waar fenomeen geworden. Het begon allemaal met een rol in de reality-serie ‘Keeping up with the Kardashians’ en dat is nu uitgegroeid tot modellencarrières (Kendall), eigen make-up lijnen (Kylie) en nu dus meerdere kledingcollecties in samenwerking met Topshop.

De kleding is iedere keer geïnspireerd op de LA-life. Luchtige, zomerse items met veel printjes, wit en kleurtjes voor die ‘sunny-feeling‘. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe swimwear collectie!

Tip: als je per se een bikini van Kendall + Kylie wilt scoren, wees er dan op tijd bij! Uit ervaring weten we dat de meeste collecties van de zusjes als warme broodjes over de toonbank vlogen.

Tags: , , , , , , , , , , ,