kendall-kylie-tassen

Alles wat het zussenduo Kendall en Kylie aanraakt, verandert in goud. Na hun swimwear collectie van een tijdje terug, mocht een handtassencollectie niet ontbreken. Steeds sneller breiden de twee hun mode-imperium uit en lijken ze de hele wereld te veroveren.

Een kledinglijn (Kendall + Kylie) en een zwemkledinglijn in samenwerking met Topshop leek niet genoeg te zijn. Dit keer breiden de zusjes de lijn nog meer uit en gooien ze het op de tassen. Een logische keuze, zegt Kendall op haar site: “handtassen maken een outfit af en zijn echte statement-pieces.”

De tassen zien er over het algemeen chic en sophisticated uit. De stijlen van beide meiden zie je terug bij de tassen: zowel de vrouwelijke tomboy-look van Kendall als de stoere edgy look van Kylie zijn vertegenwoordigd. De collectie bevat onder andere een leren rugtas, een neutrale schooltas, een schoudertas en een oversized clutch. De inspiratie van de zusters kwam uit een aantal van hun favoriete steden, zoals Tokyo en Londen.

In totaal zijn er 18 verschillende modellen en twee sleutelhangers, vernoemd naar de honden van Kylie. De tassen zijn gemaakt van kalfsleer en iedere tas heeft een bepaalde luxe in het design, verwacht dus geen kleine prijsjes. Wie een echte Kendall + Kylie tas wil hebben zal gemiddeld zo’n driehonderd euro moeten neerleggen.

In een interview met Womens Wear Daily laten Kendall en Kylie weten enorm excited te zijn over hun nieuwe tassencollectie. “Onze handtassen zijn super modern en goed te combineren met items uit onze ready-to-wear- en schoenencollectie, ‘aldus Kendall. Ook Kylie klinkt enthousiast: “Een goede tas is functioneel en gemakkelijk te gebruiken, zonder dat het design minder wordt. Elk ontwerp maakt zijn eigen statement,’ aldus Kylie tegen WWD.

Nieuwsgierig geworden? Dit is een greep uit de collectie:

kylie kendall tassen 2 kylie kendall tassen 3 kylie kendall tassen 4 kylie kendall tassen 5 kylie kendall tassen

Tags: , , , , , , , ,