LADRESS ECO-FABOLOUS TUNIEKJES

LADRESS ECO-FABOLOUS TUNIEK

LaDress gaat voor 100 % natural! Het populaire jurkenlabel van Simone van Trojen introduceert een reeks eco-chique tuniekjes die je als ecofabulous fashionista in je kast moet hebben! De organic tuniekjes zijn qua look & feel precies wat je van LaDress mag verwachten, maar dan vervaardigd uit de allerbeste kwaliteit biologisch geteelde zijde. Erg bijzonder, want er is nog maar één locatie op de wereld waar deze zijde geteeld wordt.

Biologisch zijde houdt in dat de zijderupsen biologisch geteelde moerbeiblaadjes eten en de verwerking van de zijdedraden volgens milieustandaarden is gecertificeerd. LaDress brengt dit nieuwe tuniekje uit in maar liefst twee prachtige kleurstellingen: roze en mauve. Daarnaast heeft LaDress gekozen voor het gebruik van 100 % plantaardige kleurstoffen. Hoe natural wil je je het hebben?

100% natuurlijke, eerlijk geproduceerde kleuren en materialen. Met een unieke kwaliteit en duurzame producten. Met dit nieuwe tuniekje is de eerste stap naar een eco-elegante, fair-trade garderobe gezet.
LaDress wordt uitsluitend online verkocht via www.LaDress.com.

(Randjita Mahabier)

Tags: , , , , ,